Студия Χαριλάου, Agios Nikolaos, Charilaou

CharilaouΧαριλάου
€ 115 000
2 помещения
58 m²
1 ванная
Этаж 1
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 30.01.2024
Описание

ID: 545359

Πωλείται διαμέρισμα στην Χαριλάου, κατά αποκλειστικότητα από το γραφείο μας, 58τμ στον 1ο όροφο σε αξιόλογη οικοδομή. Αποτελείται από ένα δωμάτιο, σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα, μπάνιο και χώλ με μεγάλη ντουλάπα. Βρίσκεται στην πλαίνη όψη της οικοδομής αλλά είναι πολύ φωτεινό και βλέπει σε μεγάλη ανοιχτωσιά με δέντρα. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Ρεύμα, και έχει κουφώματα αλουμινίου και πατώματα με μάρμαρο και ξύλο. Επίσης διαθέτει δική του ανοιχτή θέση στάθμευσης Ιδανικό για επένδυση καθώς είναι ήδη νοικιασμένο και βρίσκεται σε σημείο με εύκολη πρόσβαση σε εξόδους της πόλης και κοντά σε αστικές συγκοινωνίες. Τιμή: €115.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
58 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 1 ванная
этаж
1° этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 115 000
плата за кондоминиум
€ 10/месяц
Энергоэффективность
год постройки
1978
отопление
Автономное, блок питания
энергетическая сертификация
Не подлежащий
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем