1/25

Отдельный дом на одну семью 350 m², Mortero, Nea Erithraia

Nea Erithraia
€ 3 500/месяц
4 помещения
350 m²
3+ ванные
Лифт
Балкон
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 19.08.2024
Описание

ID: UNKEL-671

ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ- ΚΑΣΤΡΙΤΣΑ: Μονοκατοικία 350 τμ. 10 ετών σε οικόπεδο περίπου 600 τ.μ., με ιδιωτική πισίνα και όμορφα διαμορφωμένο κήπο, 3 λεπτά με τα πόδια από πάρκο Παπανδρέου και ποδηλατοδρόμιο, εύκολη πρόσβαση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες και στην εθνική οδό.
Στο ισόγειο διαθέτει άνετη σαλοτραπεζαρία με τζάκι και βεράντα που οδηγεί στον κήπο και την πισίνα, ανεξάρτητη κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη που βγαίνει σε σκεπαστή αυλή. Στον 1ο όροφο βρίσκονται 3 υ/δ (το 1 μάστερ με δικό του πλήρες μπάνιο), 1 ακόμα μπάνιο και μεγάλος ανοιχτός χώρος κατάλληλος για γραφείο ή καθιστικό. Η άνετη σοφίτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως 4ο υ/δ με το δικό της μπάνιο
Στο ημιυπόγειο έχει μεγάλο φωτεινό playroom με τζάκι , 1 υ/δ υπηρεσίας με WC-ντους, πάρκινγκ για δύο αυτοκίνητα. Διαθέτει ασανσέρ από το υπόγειο μέχρι τον 1ο όροφο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματιστικά , εκτός από το ημιυπόγειο.
Υπάρχουν ξύλινα πατώματα σε όλο το σπίτι ακόμα και στο playroom .
Αυτόνομη θέρμανση, μπόιλερ ζεστού νερού (πετρέλαιο-ηλεκτρικό). Έχει φίλτρο αποσκλήρυνσης αλάτων στην κεντρική παροχή νερού. Κατάλληλο για οικογένειες με παιδιά στελέχη εταιρειών / πρεσβειών που επιθυμούν πολυτελή και ασφαλή διαβίωση. Μηνιαίο μίσθωμα 3.500 ευρώ , που συμπεριλαμβανει το μηνιαιο κόστος των δαπανών συντήρησης του κήπου και της πισίνας. Πάρα πολλά ακόμα ακίνητα,μικρότερα-μεγαλύτερα,στην Κηφισιά κ στους όμορους Δήμους www.panteleonrealestate.gr Μεσιτικό Κώστας Παντελαίων-Κηφισιά-6945-392060 info@panteleon.gr από 11:00 έως 21:00 .
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Аренда
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Да
Площадь
350 m²
Помещения
4
Спальни
4
Ванные
3+
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Камин
  • Мансарда
  • Сигнализация
  • ТВ система со спутниковой антенной
  • Бассейн
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 3 500/месяц
Цена за м²
10 €/m²
Подробности о расходах
Залог
Неуказана
Энергоэффективность

Потребление энергии

A+

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем