1/21

Отдельный дом на одну семью 150 m², Хиос, Thasos

Thasos
€ 250 000
1 помещение
150 m²
2 ванные
Нет Лифт

Пометка

Объявление обновлено 12.07.2024
Описание

ID: ΘΑΣΦ03

Επιπλωμένη μονοκατοικία εξαιρετικής κατασκευής, συνολικού εμβαδού 150 τ.μ, στην περιοχή της Θάσου. Είναι χτισμένη σε ένα κατάφυτο οικόπεδο 1.050 τ.μ, σε μια ήσυχη γειτονιά και απέχει 10 χλμ από τη θάλασσα. Είναι φωτεινή, ηλιόλουστη και ευάερη. Αποτελείται από δύο επίπεδα.

Ο χώρος του πρώτου επιπέδου αποτελείται από ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, μία ανεξάρτητη κουζίνα, η οποία είναι πλήρως εξοπλισμένη με το σύνολο των ηλεκτρικών συσκευών, ένα καθιστικό, στο οποίο μπορεί κανείς να συναντήσει ένα καλαίσθητο και περιποιημένο τζάκι διακοσμημένο με ξύλο και πέτρα και ένα μπάνιο, το οποίο διαθέτει ντουζιέρα. Το δεύτερο επίπεδο αποτελείται από ένα σαλόνι, το οποίο διαθέτει ένα ακόμα τζάκι, μία ανεξάρτητη κουζίνα και ένα μπάνιο. Στα δάπεδα έχουν τοποθετηθεί πλακάκια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίπλωση της μονοκατοικίας είναι από ξύλο MASSIF υπερπολυτελής και αρίστης ποιότητας.

Η συγκεκριμένη μονοκατοικία διαθέτει σίτες, μία αποθήκη, θέρμανση αυτόνομη πετρελαίου, μία πέργκολα, η οποία αποτελεί ιδανικό μέρος για χαλάρωση και ξεκούραση, αυτόματο πότισμα και δύο barbecue. Στον περιβάλλοντα χώρο της υπάρχει και μία θέση στάθμευσης 30 τ.μ. Ο κήπος της είναι περιφραγμένος και όμορφα διαμορφωμένος με πλακόστρωτα μονοπάτια και γκαζόν. 

Τιμή διαπραγματεύσιμη.
 
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
150 m²
Помещения
1
Спальни
1
Ванные
2
Меблировано
Нет
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Автономное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Камин
Информация о ценах
Цена
€ 250 000
Цена за м²
1 667 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    1990
  • Отопление

    Автономное, на дизельном топливе
  • Энергетическая сертификация

    Не подлежащий
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+18 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем