1/24

Отдельный дом на одну семью 201 m², Центр, Igoumenitsa

Igoumenitsa
€ 297 000
5+ помещения
201 m²
3 ванных
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 22.07.2024
Описание

ID: EK-5676003

Πωλείται πολυτελής μονοκατοικία 201 τ.μ. σε οικόπεδο συνολικού εμβαδού 250 τ.μ. στην Ηγουμενίτσα. Η κατοικία αποτελείται από 3 επίπεδα. Το ισόγειο το οποίο μπορείτε να το αξιοποιήσετε και σαν ξεχωριστό διαμέρισμα περιλαμβάνει σε μεγάλο ενιαίο χώρο την τραπεζαρία και ένα σαλόνι με τζάκι. Επίσης διαθέτει ένα μπάνιο και ένα δωμάτιο.

Το δεύτερο επίπεδο αποτελείται από μια μεγάλη κουζίνα, ένα ευρύχωρο σαλόνι με ενεργειακό τζάκι και τραπεζαρία. Ανεβαίνοντας με εσωτερική σκάλα στο 3ο επίπεδο συναντάμε 3 υπνοδωμάτια 1 wc και το κυρίως μπάνιο. Το ακίνητο διαθέτει σύστηματα αλουμινίου, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου και δύο κλιματιστικά.

Περιμετρικά υπάρχουν μεγάλα μπαλκόνια με ανεμπόδιστη θέα. Εξωτερικά συναντάμε ένα περιποιημένο μεγάλο και περιφραγμένο κήπο με όμορφα λουλούδια, δέντρα και ένα καθιστικό με μπάρμπεκιου.

Το ακίνητο αν επιθυμείτε μπορεί να πωληθεί και επιπλωμένο.

Το ακίνητο είναι σε πλεονεκτική θέση αφού απέχει μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της Ηγουμενίτσας, μόλις 10 λεπτά από την παραλία ”Δρέπανος”15 λεπτά απο την τουριστική περιοχή Πλαταριά και 20 λεπτά από τα Σύβοτα.
Είναι ιδανική επιλογή για όσους θέλουν μια ιδιωτική κατοικία άριστης ποιότητας κατασκευής ,ιδιωτικότητα, μεγάλους χώρους για φιλοξενούμενους , μεγάλο εξωτερικό χώρο και τη δυνατότητα να απέχουν ελάχιστα χλμ από τους τουριστικούς προορισμούς.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Этажность здания
3
Площадь
201 m²
Помещения
5+
Спальни
4
Ванные
3
Балкон
Да
Отопление
Автономное
Информация о ценах
Цена
€ 297 000
Цена за м²
1 478 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

B

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+21 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем