1/1

Хотите больше фотографий?

Запросите фото у рекламодателя

Участок под застройку Продажа

Chortiatis
€ 150 000
1 042 m²

Пометка

Объявление обновлено 20.03.2024
Описание

ID: W-02SWA4

Οικόπεδο 1042τ.μ. άρτιο και οικοδομήσιμο με συντελστή δόμησης 0,80 και συντελεστή κάλυψης 0,60. Το ακίνητο βρίσκεται σε τοποθεσία πολύ κοντά σε εστιατόρια, καταστήματα, σχολεία και μέσα μεταφοράς. Είναι ιδιαίτερη ευκαιρία καθώς βρίσκεται σε μια περιοχή με ιδιαίτερο φυσικό κάλος. Μπορεί να το εκμεταλλευτεί και μια οικογένεια που θέλει να χτίσει απο την αρχή το σπίτι που ονειρεύεται σε μια ήρεμη γειτονιά, αλλά και ένας επενδυτής που ενδιαφέρεται να χτίσει ενα ακίνητο με υψηλή απόδοση.

Η περιοχή Χορτιάτης βρίσκεται νοτιοανατολικά του Κέντρου της Θεσσαλονίκης σε απόσταση 20 χιλιομέτρων.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Χαρακτηριστικό της περιοχής αποτελεί το βουνό που διαθέτει το οποίο είναι και το σήμα κατατεθέν. Όσοι επισκέπτες αγαπούν το βουνό αλλά και όσοι
απλά επιθυμούν να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από την πόλη, έχουν την ιδανική ευκαιρία για να απολαύσουν μία μικρή απόδραση σε ένα μέρος γεμάτο πράσινο. Έτσι, ο Χορτιάτης προσελκύει κυρίως οικογένειες οι οποίες αναζητούν μία ήσυχη κατοικία μακριά από το αστικό κέντρο. Επίσης, η περιοχή διαθέτει πληθώρα εστιατορίων με αρκετές γαστρονομικές επιλογές αλλά και καφετέριες για όλα τα γούστα.
Προσβασιμότητα: Η περιοχή συνδέεται εξαιρετικά καλά με τις υπόλοιπες περιοχές μέσω των λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΘ, ενώ βρίσκεται 20 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Επενδυτική Δύναμη: H περιοχή διατηρεί μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον από τους αγοραστές και προσφέρει εγγυημένες επενδυτικές αποδόσεις.
Характеристики
Договор
Продажа
Типология
Участок под застройку
Площадь
1 042 m²
Доступ к дороге / преимущественное право проезда
С автострады
Информация о ценах
Цена
€ 150 000
Цена за м²
144 €/m²
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем