1/23

Отдельный дом на одну семью Φεραίου Ρήγα 22-27, 145 76, Διόνυσος, Центр, Dionisos

DionisosΦεραίου Ρήγα 22-27, 145 76, Διόνυσος
€ 1 300 000
5+ помещения
510 m²
3+ ванные
Лифт

Пометка

Объявление обновлено 11.07.2024
Описание

ID: 1-147

Κωδικός ακινήτου: 1-147 - Διόνυσος Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 510 τ.μ. σε οικόπεδο 800 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα, 4 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2010 με ενεργειακή κλάση Α+ και ανακαινίστηκε το 2019. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε δάσος, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, αποθήκη 15 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, playroom, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 19000 μέτρα απόσταση από πόλη 8000 μέτρα απόσταση από χωριό 1500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 39000 μέτρα απόσταση από μετρό 8000 μέτρα - Τιμή: 1.300.000 € Πωλείται στον Διόνυσο Αττικής μία υπερπολυτελή μονοκατοικία 510 τμ σε 3 επίπεδα, και σε γωνιακό προνομιακό οικόπεδο 800 τμ , μέσα στο πράσινο.
Μπαίνοντας από την κύρια είσοδο στο οικόπεδο βλέπουμε έναν καταπράσινο κήπο και ένα εξαιρετικής αρχιτεκτονικής οίκημα . Ανεβαίνουμε την επιβλητική σκάλα όπου από την κυρία είσοδο βρισκόμαστε στο χωλ . Μπροστά σε μία ξύλινη σκάλα επινλητική !! Στα δεξιά μας βρίσκουμε τον χώρο υποδοχής που μας οδηγεί σε ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι καθώς και στην τραπεζαρία . Το σπίτι είναι φωτεινό και το λούζει ο ήλιος από όλες τις πλευρές ανάλογα την ώρα. Αριστερά έχει ένα δεύτερο σαλόνι με τζάκι επίσης, που είναι το καθημερινό καθιστικό . Και οι δύο αυτοί χώροι μας οδηγούν στην μεγάλη κουζίνα , Clive Cristian design η κουζινα, που έχει όλες τις ηλεκτρικές συσκευές εντοιχισμένες και στη μέση έναν ωραίο πάγκο.
Από την πόρτα της κουζίνας βγαίνοντας μπορεί να καθίσει κανείς κάτω από την πέργκολα και δίπλα στο BBQ . Σε μικρή απόσραση βλέπουμε τις στεγασμένες θέσεις στάθμευσης για 3 ΙΧ .
Στο εσωτερικό και πάλι από την ξύλινη σκάλα ανεβαίνουμε στον πρώτο όροφο . Εκεί βρίσκουμε συνολικά 3 πολύ μεγάλα ευρύχωρα υπνοδωμάτια . Το ένα είναι master με χώρο για καρνταρόμπα και χώρο για καθιστικό , ενώ τα άλλα δύο επίσης πολύ άνετα και μεγάλα υπνοδωμάτια τα οποία εξυπηρετούνται από ένα ακόμη μεγάλο μπάνιο. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για τους ζωγραφιστούς τοίχουν μιας και μιλούμε για παιδικά δωμάτια . Το σπίτι διαθέτει ασανσέρ και πηγαίνει σε όλους τους ορόφους.
Στο κάτω επίπεδο βρίσκουμε χώρο για γυμναστήριο, επιπλέον έναν πανέμορφο πολύ ιδιαίτερο χώρο για γραφείο, ένα δωμάτιο φιλοξενίας (guest room) , ένα δωμάτιο υπηρεσίας, ένα μπάνιο ακόμα, δεύτερη βοηθητική κουζίνα, με χώρο για το πλυντήριο και το στεγνωτήριο (laundry) , και τέλος πρόσθετους βοηθητικούς χώρους , αποθηκευτικούς μαζί με το λεβητοστάσιο .

Το σπίτι διαθέτει συναγερμό, κάμερες ασφαλείας, έχει πρόσβαση στα κάτω δωμάτια και από τον κήπο, ακόμα και αυτά δηλαδή είναι φωτεινά και δεν είναι υπόγεια ! Έχει γενήτρια, συλλεκτήρα για τα όμβρια με τα οποία ποτίζεται ο κήπος και τέλος έχει ασανσέρ. Μερικά πρόσθετα χαρακτηριστικά είναι ότι διαθέτει ενδοδαπεδια θερμανση, επενδυση με μαρμαροπετρα Συρίας στα παράθυρα, πορτες, μπαλκονια, σκαλιά , επένδυση με αντιστοιχες πλάκες στην μαντρα και πεζοδρομια ! Επιπλέον εσωτερικα ή εξωτερικα κάγκελα ασφαλειας σε ολα τα παραθυρα , υψηλής ποιοτητας ξύλα τόσο στα δάπεδα όσο και τις πόρτες . Τέλος το σύστημα ασφαλειας καταγραφει εσωτερικους και εξωτερικούς χώρους και εχει remote πρόσβαση . Δύναται να πουληθεί και με κάποια από τα έπιπλα κατόπιν συνεννόησης.
Αξίζει να το επισκεφτεί κανείς . Καλέστε μας για να προγραμματίσουμε μία υπόδειξη .
Επισκεφτείτε την σελίδα μας .
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Этажность здания
3
Лифт
Да
Площадь
510 m²
Помещения
5+
Спальни
4
Ванные
3+
Меблировано
Нет
Балкон
Нет
Отопление
Автономное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Камин
  • Сигнализация
  • ТВ система со спутниковой антенной
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 1 300 000
Цена за м²
2 549 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

A+

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+20 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем