Дуплекс Χανιά , Χαλέπα, Центр, Ханья

ХаньяΧανιά , Χαλέπα
€ 578 000
4 помещения
128 m²
2 ванные
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 13.06.2024
Описание

ID: 1653387

ΧΑΛΕΠΑ , σε θέση με γενναιόδωρη θέα στην θάλασσα και την ευρύτερη περιοχή δημιουργείται τώρα ( 2023 ) ένα σύμπλεγμα μοντέρνων και πολυτελών διαμερισμάτων με υψηλές αισθητικές και κατασκευαστικές προδιαγραφε΄ς , σε ένα μεγάλο γωνιακό αστικό οικόπεδο .Εδώ είναι διαθέσιμο για πώληση μια μεζονέτα-διαμέρισμα ισογείου & 1ου ορόφου με επιφάνεια 128τ.μ . Το ισόγειο τμήμα περιλαμβάνει έναν άνετο ενιαίο χώρο σαλόνι- τραπεζαρία- κουζίνα , ένα(1) μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο και προεκτείνεται στην μεγάλη αυλή με την ιδιωτική . Στον όροφο / loft , που φιλοξενεί δύο ( 2 ) υπνοδωμάτια και ένα (1) μπάνιο και έναν ευρύχωρο κοινό εξώστη, οδηγεί μία εσωτερική σκάλα . Τόσο από το ισόγειο αλλά και ιδιαίτερα από το άνω επίπεδο η θέα είναι θαυμάσια . Η μεζονέτα διαθέτει δύο εισόδους , μια ιδιωτική είσοδο εξωτερικά και επίσης δεύτερη είσοδο από το κοινόχρηστο κλιμακοστάσιο .
Η αρχιτεκτονική του κτιρίου είναι λιτή και απέριττη με μεγάλα ανοίγματα για άπλετο φυσικό φως και μεγάλη θέα .Η ενεργειακή απόδοση του κτιρίου συνολικά είναι κατηγορίας Α+ .
ειδικά: **Κουφώματα αλουμινίου ** θερμομόνωση **αντλίες ψύξης- θέρμανσης **πόρτες ασφαλείας **Ηλιακοί θερμοσίφωνες**πισίνα .
Το διαμέρισμα είναι ιδανικό για μόνιμη διαμονή , αλλά ταυτόχρονα προσφέρεται ιδιαίτερα για βραχυχρόνια / τουριστική μίσθωση .
Τιμή πώλησης 578οοο €. ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ:::Ηπρομήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 2% + ΦΠΑ επί της τελικήςτιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Γ.- Αλέξανδρος Παπαδάκης ,αδειούχος κτηματομεσίτης με Αριθμό ΓΕΜΗ 163982258000 και ΑΦΜ 161577346.Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδαΣυμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδακαταβάλλονται από τον αγοραστή.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Дуплекс | Элитная недвижимость
Площадь
128 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 2 ванные
этаж
Нулевой этаж, с лифтом
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Бассейн
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 578 000
Энергоэффективность
год постройки
2025
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем