Трехкомнатная квартира первый этаж, Dikigorika, Вуле

Вуле
€ 850 000
4 помещения
153 m²
3 ванных
Этаж 1
Балкон
Объявление обновлено 11.03.2024
Описание

ID: EK-5907049

Στο κέντρο της Βούλας, σε προνομιακή και ασφαλή περιοχή, πωλείται εξαιρετικό ανακαινισμένο οροφοδιαμέρισμα 1ου ορόφου, επιφάνειας 153τ.μ., κατασκευασμένο το 2003.
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κτήριο υψηλών προδιαγραφών με κοινόχρηστο κήπο 1400τμ. και διαθέτει μεγάλο σαλόνι με τζάκι, 3 υπνοδωμάτια και άνετη κουζίνα. Το κυρίως υπνοδωμάτιο είναι "en suite" με δικό του μπάνιο, 2 νιπτήρες και jacuzzi. Ακόμη διαθέτει δεύτερο μπάνιο και w.c. επισκεπτών, κουφώματα αλουμινίου με διπλούς υαλοπίνακες και σίτες. Η μεγάλη βεράντα στην πρόσοψη έχει θέα στον πράσινο φροντισμένο κήπο και στη μεγάλη πισίνα κοινής χρήσης. Υπάρχουν 2 θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο γκαράζ.
Το διαμέρισμα διαθέτει ακόμη αποθήκη 10τμ, αυτονομία θέρμανσης και ζεστού νερού με φυσικό αέριο, πόρτα ασφαλείας, σύστημα συναγερμού και κλιματιστικά (στα υπνοδωμάτια, σαλόνι και κουζίνα). Έχει άριστο προσανατολισμό, με άπλετο φυσικό φως, ενώ διαθέτει εύρυθμη εσωτερική διαρρύθμιση για ποιοτική και άνετη διαβίωση. Βρίσκεται σε απόσταση 1χλμ από τη θάλασσα και κοντά σε σχολεία, μέσα μεταφοράς και στην κεντρική αγορά.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
153 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 3 ванных
этаж
1° этаж
Машиноместа
2 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Сигнализация
Железная дверь
Балкон
Бассейн
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 850 000
Энергоэффективность
год постройки
2003
отопление
Автономное, на метане
Энергетический класс
Γ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем