Дуплекс 230 m², Nea Kifisia, Kifissia

Kifissia
€ 750 000
5+ помещения
230 m²
3 ванных
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 25.05.2024
Описание

ID: UR1107S

Εντυπωσιακή μεζονέτα κατασκευής 2004 με καταπράσινο διαμορφωμένο κήπο προς μίσθωση. Βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς.
Η κατοικία είναι 230τμ και αποτελείται από 4 επίπεδα με ιδιωτικό ασανσέρ. Στο ισόγειο προσφέρει καθιστικό με τζάκι, τραπεζαρία, ανοιχτή μοντέρνα κουζίνα και 1 WC. Το επίπεδο αυτό οδηγεί στον όμορφο διαμορφωμένο κήπο. Στον 1ο όροφο υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο ενώ η σοφίτα προσφέρει άλλο ένα υπνοδωμάτιο με μπάνιο. Το playroom έχει καθιστικό με τζάκι, δεύτερη κουζίνα, αποθήκη και parking. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν πόρτα ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες, αυτονομία θέρμανσης με αντλίες θερμότητας κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Дуплекс | Элитная недвижимость
Площадь
230 m²
Помещения
5+ (3 спален, 3 других), 3 ванных
этаж
Нулевой этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
всего этажей здания
4 этажи
Машиноместа
2 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Камин
Мансарда
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
ТВ система со спутниковой антенной
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 750 000
Энергоэффективность
год постройки
2004
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем