Студия Λουτράκι-Περαχώρα, Центр, Loutraki-Perachora

Loutraki-PerachoraΛουτράκι-Περαχώρα
€ 100 000
2 помещения
50 m²
1 ванная
Этаж 3
Лифт
Балкон
Меблировано
Объявление обновлено 21.01.2024
Описание

ID: 705301

Σε μία όμορφη γειτονιά της πόλης του Λουτρακίου πωλείται διαμέρισμα 50 τ.μ. τρίτου ορόφου. Το διαμέρισμα αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού με κουζίνα, με πρόσβαση σε δυο μπαλκόνια με όμορφη και ανεμπόδιστη θέα σε βουνό και θάλασσα, ένα υπνοδωμάτιο με ντουλάπα, με πρόσβαση σε μπαλκόνι καθώς και ένα λουτρό. Είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με καλοριφέρ, κλιματισμό , κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες και θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας. Επίσης διαθέτει αποθήκη στον υπόγειο χώρο του κτιρίου 5,40 τ.μ. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε γειτονιά με μεγάλους δρόμους με εύκολο πάρκινγκ. Χαρακτηριστικό του διαμερίσματος είναι η τοποθεσία του και η όμορφη θέα.

Skouras Real Estate Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο Δερβενακίων & Θεσσαλονίκης, Τ.Κ 21100 Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR Τηλ. Κέντρο: +30 27520 29529 Κιν.: +30 6980169502 www.skourasrealestate.gr ppav@skourasrealestate.gr Υπεύθυνος Ακινήτου: Παρασκευάς Παύλου

Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
50 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 1 ванная
этаж
3° этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
другие характеристики
Железная дверь
Балкон
Меблировано
Общий сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 100 000
плата за кондоминиум
€ 15/месяц
Энергоэффективность
год постройки
1998
отопление
Автономное, на дизельном топливе
энергетическая сертификация
Не подлежащий
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем