1/25

Отдельный дом на одну семью Πιττακού 21, Διόνυσος 14576, Центр, Dionisos

DionisosΠιττακού 21, Διόνυσος 14576
€ 620 000
5+ помещения
450 m²
3+ ванные
Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 11.07.2024
Описание

ID: 16992

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ακίνητο με μια απεριόριστη, πανοραμική, σαν πίνακας ζωγραφικής, θέα προς την Πεντέλη και την Πάρνηθα. Επιπλέον, έχει νοτιοδυτικό προσανατολισμό, προσφέροντας έτσι ευνοϊκές συνθήκες φωτισμού και θέρμανσης. Το οικόπεδο είναι 450 τ.μ. γωνιακό, με κλίση που επέτρεψε τη δημιουργία 4 ορόφων. Τρεις από αυτούς έχουν άμεση πρόσβαση σε κήπο, προσφέροντας έτσι ευκαιρίες για εξωτερικές δραστηριότητες. Το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 450 τ.μ. και κατασκευάστηκε το 2000. Η κατοικία περιλαμβάνει πολλές ανέσεις, όπως πόρτες ασφαλείας, διπλά κουφώματα αλουμινίου, ενδοδαπέδια θέρμανση - πετρέλαιο, συναγερμό, αποθήκες, 2 τζάκια, βεράντες σε κάθε επίπεδο, ασανσέρ, χώρο στάθμευσης για δυο αυτοκίνητα. Δάπεδα από πεντελικό μάρμαρο στους κοινόχρηστους χώρους και ξύλινα στα υπνοδωμάτια, προσφέροντας έναν πολυτελή χαρακτήρα. Αναλυτικά το υπόγειο 107τμ αποτελείται από αυτόνομο στούντιο, με μπάνιο και αναμονή για κουζίνα και άμεση πρόσβαση στον κήπο, ασανσέρ, και μηχανοστάσιο κατοικίας. Η είσοδος είναι από τον χώρο στάθμευσης δυο αυτοκίνητων.
Υπερυψωμένο ισόγειο με συνολικό εμβαδόν 125τμ με άμεση πρόσβαση στον κήπο και μεγάλες βεράντες έχει απεριόριστη θέα και αποτελείται από χολ, άνετο χώρο τραπεζαρίας, κουζίνα, σαλόνι με τζάκι, λουτρό, αποθήκη και ασανσέρ. Ο πρώτος όροφος 115τμ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα άλλα το μόνο που χρειάζεται είναι πάτωμα και κουζίνα. Αποτελείται από ανεξάρτητη είσοδο με πόρτα ασφαλείας, χολ, βεστιάριο, WC, κουζίνα με πρόσβαση σε μεγάλη βεράντα με αναμονή για μπάρμπεκιου, μεγάλο χώρο καθιστικού με τζάκι και τραπεζαρίας με πρόσβαση σε πολύ άνετη, στεγασμένη βεράντα με απεριόριστη θέα.
Ο δεύτερος όροφος 110τμ αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, το ένα μάστερ με μπάνιο και ένα ακόμα μπάνιο στον όροφο, σοφίτα με βεράντα με θέα, ευρύχωρο laundry και ασανσέρ. Όλα τα υπνοδωμάτια είναι πολύ φωτεινά. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει δοθεί ιδιαίτερη φροντίδα την διάρκεια της κατασκευής του ακινήτου με επιλογές όπως την χρήση του αντισεισμικού μανδύα και θερμομόνωσης σε όλα τα επίπεδα και ενδοδαπεδιας θέρμανσής.
Αυτό το ακίνητο είναι μια ευκαιρία για όσους αναζητούν μια πολυτελή κατοικία στον καταπράσινο Διόνυσο.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/7646
☎️ 210 6812500
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Да
Площадь
450 m²
Помещения
5+
Спальни
3
Ванные
3+
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
2 в частный гараж/парковка
Отопление
Автономное, напольное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Мансарда
  • Сигнализация
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 620 000
Цена за м²
1 378 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

Δ

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем