1/11

Отдельный дом на одну семью Μούσκου Χ., 6, Tourkovounia, Poligono - Tourkovounia

Poligono - TourkovouniaΜούσκου Χ., 6
€ 310 000
3 помещений
100 m²
1 ванная
Балкон
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 21.08.2024
Описание

ID: EK-6045865

Μονοκατοικία στην περιοχή Τουρκοβόυνια. Πλήρως ανακαινισμένη το 2018. Αποτελείται από ενιαίο ευρύχωρο σαλόνι με open plan κουζίνα, ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο που ενώνεται με το μπαλκόνι που οδηγεί και στον κήπο και ένα δεύτερο παιδικό ή γραφείο που βλέπει στον κήπο του ακάλυπτου.
Μεγάλο συν του σπιτιού αποτελεί η εσωτερική αποθήκη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως αποθήκη τροφίμων είτε ως laundry.
Είναι φωτεινό με ολοκαίνουργια κουφώματα αλουμίνιου, ενώ η πόρτα ασφαλείας και το σύστημα συναγερμού προσφέρει εξτρά αίσθηση προστασίας.
Ο κήπος προσφέρει μια αίσθηση απομόνωσης και ηρεμίας ενώ η τοποθεσία του ακινήτου (δίπλα από το Αττικό ΄Άλσος ) σου δίνει μια αίσθηση εξοχής.
Ανεβαίνοντας στην ταράτσα η θέα όλου του λεκανοπεδίου είναι μαγευτική. Καθότι πρόκειται για μονοκατοικία η χρήση της ταράτσας είναι απεριόριστη. Λόγω του συντελεστή δόμησης (2:1) το μεγάλο πλεονέκτημα του συγκεκριμένου ακινήτου είναι ότι μπορείς να χτίσεις άλλους δυο ορόφους, είτε επεκτείνοντας την πολυτέλεια του ακινήτου είτε ως επενδυτική κίνηση με δυο αυτόνομες κατοικίες.
Το οικόπεδο είναι γωνιακό όπου στην κάτω πλευρά υπάρχει άλλη μια ανεξάρτητη κατοικία με ξεχωριστή είσοδο και δική της αυλή.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Площадь
100 m²
Помещения
3
Спальни
2
Ванные
1
Балкон
Да
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Сигнализация
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 310 000
Цена за м²
3 100 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

B

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+8 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Собственник