Студия Αλ. Σβώλου 18, Θεσσαλονίκη 546 22, Ελλάδα, Kamara - Rotonta, Салоники - Центр

Салоники - ЦентрΑλ. Σβώλου 18, Θεσσαλονίκη 546 22, Ελλάδα
€ 399/месяц
2 помещения
40 m²
1 ванная
Этаж S
Лифт
Меблировано
Объявление обновлено 02.07.2024
Описание

ID: 59695

Θεσσαλονίκη, Κέντρο: Ενοικιάζεται πλήρως ανακαινισμένη Γκαρσονιέρα 40τ.μ. πολυτελείας σε ημιυπόγειο με ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 σαλονοκουζίνα, εσωτερική αποθήκη και μπάνιο. Είναι επιπλωμένη, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένη το 1970, βαμμένη και διαθέτει συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, δάπεδα από πλακάκι, τέντες, καλωδιακή τηλεόραση. Ελάχιστα μηνιαία Κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 399€ | Κωδικός Ακινήτου: #59695

Πλήρως ανακαινισμένη το 2024 ημιυπόγεια γκαρσονιέρα 40 τ.μ. καθαρά  & δεν έχει κατοικηθεί ακόμη μετά την ανακαίνιση & στο επίπεδο που βρίσκεται το σπίτι δεν κατεβαίνει το ασανσέρ. Επιπλωμένη με ηλεκτρικές συσκευές (όλα καινούργια). Φρεσκοβαμμένο. Έχει ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Ο λέβητας του θα καλυφθεί με ντουλάπι & δε θα φαίνεται καθόλου.  Είναι εσωτερικό και κοιτάει πίσω με μικρό μπαλκόνι. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο , ευρύχωρη σαλονοκουζίνα & μπάνιο. Διαθέτει αποθήκη εντός της γκαρσονιέρας όπου υπάρχει θερμοσίφωνας για ώρα ανάγκης. Είναι κατασκευασμένο το 1970, & διαθέτει συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα & δάπεδα με πλακάκι. Δεν υπάρχει κλιματιστικό αλλά βάζει αν ζητηθεί με μικρή αύξηση τιμής. Υπήρχε παλιά τέντα & θα τοποθετηθεί τωρα καινούρια.  Εχει πολύ μικρό μπαλκόνι που δεν χωράει απλώστρα ή τραπέζι. Κάτω από το επίπεδο του σπιτιού υπάρχει και άλλο επίπεδο με αποθήκες & τα υδρόμετρα της οικοδομής. Ελάχιστα κοινόχρηστα 5€. Το στίγμα στο χάρτη δε δείχνει το ακριβές σημείο του ακινήτου. Η υπόδειξη δεν έχει χρέωση. Τηλ.: 6974528680. Κωδικός: 59695.


Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και
Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Χατζηαθανασίου Κώστα Τηλ 2316007921. κιν. 6974528680 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε. Η Anyhome σε συνεργασία με μεγάλη τράπεζα σας δίνει την δυνατότητα έκδοσης στεγαστικού δανείου. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά καλέστε μας να κανονίσουμε ραντεβού.
Характеристики
договор
Аренда
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
40 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 1 ванная
этаж
полуподвал, с лифтом
другие характеристики
Железная дверь
Меблировано
Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
Расходы
Цена
€ 399/месяц
плата за кондоминиум
€ 5/месяц
залог
Неуказана
Энергоэффективность
год постройки
1970
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на метане
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем