1/24

Трехкомнатная квартира первый этаж, Adames Oikismos Peloponnision, Kifissia

Kifissia
€ 595 000
4 помещения
160 m²
3 ванных
Этаж 1
Лифт
Балкон
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 29.08.2024
Описание

ID: EK-6087569

Πωλείται πολυτελές διαμέρισμα 160τμ στις Αδάμες, σε διώροφη οικοδομή με 4 διαμερίσματα του 2008. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο και αποτελείται από ευρύχωρο σαλόνι, κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια, το ένα master κρεβατοκάμαρα 45τμ(!) - με δικό της μπάνιο και 8φυλλη ντουλάπα μέχρι το ταβάνι. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης, ένα ακόμη μπάνιο και ένα wc επισκεπτών. Δίδεται χωρίς τα έπιπλα αλλά με τις εντοιχισμένες συσκευές της κουζίνας. Επίσης περιλαμβάνει 2 θέσεις υπόγειου πάρκινγκ και μια μεγάλη αποθήκη 12τμ. για να φιλοξενήσει όλα τα αγαπημένα σας αντικείμενα που δέν μπορείτε να αποχωριστείτε.

Η θέα βλέπει το γειτονικό δάσος Τατοϊου και συνεχίζει με ανοικτό ορίζοντα έως τις ορατές χιονισμένες κορυφές της Πάρνηθας τον χειμώνα.
Η οικογενειακή ζωή εδώ είναι μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη. Με ευρύχωρα δωμάτια, πολύ μεγάλα μπαλκόνια και υπερμεγέθες σαλόνι με ένα κλασσικό τζάκι ξύλων, το διαμέρισμα αυτό θα αγκαλιάσει χαλαρά την οικογένειά σας με πολυτέλεια και διακριτικότητα.

Αλλά η μαγεία δεν σταματά εδώ.
Μόλις λίγα βήματα μακριά, το Ρέμα του Κηφισού ποταμού περιμένει να ανακαλύψετε τις μοναδικές του ομορφιές. Μια γωνιά από την Αττική Γη που αποπνέει μύθους και ιστορίες, και σας καλεί να τις ανακαλύψετε σε ένα περιπατητικό οδοιπορικό.
Καθαρός αερας βορείων προαστείων, και απόλυτη ησυχία παρότι βρισκεται κοντά στην πλατεία της Νεας Κηφισιάς (5 λεπτα οδήγηση) και 6 λεπτά απο την κεντρική αγορά της Κηφισιας. Απέχει 2 λεπτα οδηγηση απο την εθνικη οδο Αθηνών-Λαμίας και 21 λεπτά απο το κέντρο της Αθήνας (χωρίς κίνηση).

Επίσης απέχει 7 λεπτα απο τα Μοντεσσοριανά εκπαιδευτήρια στην Κηφισια και στην Βαρυμπόπη. Δείτε μια λίστα των εκπαιδευτηρίων της περιοχής εδώ: https://www.vrisko.gr/dir/idiotika-ekpaideytiria/kifisia/.
Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να το κάνετε δικό σας. Καλέστε μας για να το ζήσετε απο κοντά.
Характеристики
Типология
Квартира | Элитная недвижимость
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
1
Этажность здания
2
Лифт
Да
Площадь
160 m²
Помещения
4
Спальни
3
Ванные
3
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в частный гараж/парковка, 2 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Сигнализация
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 595 000
Цена за м²
3 719 €/m²
Подробности о расходах
Плата за кондоминиум
€ 50/месяц
Энергоэффективность

Потребление энергии

Γ

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+21 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем