Дуплекс Χαροκόπου, Charokopou, Калитея

КалитеяΧαροκόπου
€ 345 000
4 помещения
105 m²
2 ванные
Лифт
Объявление обновлено 26.03.2024
Описание

ID: S164

Κωδικός ακινήτου: S164 - Καλλιθέα Χαροκόπου ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 105 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, σοφίτα, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 3000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 35000 μέτρα απόσταση από μετρό 400 μέτρα - Τιμή: 345.000 € Αυτή η υπέροχη μεζονέτα στην Καλλιθέα αναδεικνύεται ως ένας πραγματικός κόσμος άνεσης και πολυτέλειας. Από τη στιγμή που διασχίζεις την πόρτα του, αυτό το ακίνητο με 2 επίπεδα προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό λειτουργικότητας και αισθητικής που ικανοποιεί τις πιο απαιτητικές προσδοκίες.
Οι 101 τ.μ. δημιουργούν έναν χώρο που αναδεικνύει την άρτια διαμορφωμένη σαλοκουζίνα, τα φωτεινά υπνοδωμάτια και τα δύο μπάνια. Η σκάλα που οδηγεί προς τη σοφίτα προσθέτει έναν αέρα πολυτέλειας και επιπλέον χώρου.
Η γειτονιά στην οποία βρίσκεται αποπνέει ηρεμία και εξυπηρετεί κάθε ανάγκη. Είναι ένας τόπος που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει την απαραίτητη ησυχία για ξεκούραστες στιγμές.
Το ακίνητο αυτό είναι ιδανικό για οικογένειες που αναζητούν έναν ζεστό και λειτουργικό χώρο. Η ατομική θέρμανσης, τα διπλά τζάμια, η πόρτα ασφαλείας, αλλά και η σύγχρονη κουζίνα είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν τη διαμονή εδώ μοναδική.
Αυτή η μεζονέτα αντιπροσωπεύει έναν χώρο που συνδυάζει άριστη τοποθεσία, πολυτέλεια και λειτουργικότητα, κάτι που την καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για αυτούς που αναζητούν τον ιδανικό τρόπο ζωής στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Дуплекс | Элитная недвижимость
Площадь
105 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 2 ванные
этаж
6° этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Мансарда
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
ТВ система со спутниковой антенной
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 345 000
Энергоэффективность
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, на метане
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем