Дуплекс Τράχωνες, Ekteloniston - Eforiakon, Алимос

АлимосΤράχωνες
€ 890 000
5 помещения
190 m²
3 ванных
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 20.06.2024
Описание

ID: S420

Κωδικός ακινήτου: S420 - Άλιμος Τράχωνες ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 190 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 7 τ.μ., τζάκι, εγκαταστάσεις φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, δορυφορική κεραία, θυροτηλεόραση, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 40 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 6000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 35000 μέτρα απόσταση από μετρό 200 μέτρα - Τιμή: 890.000 €
Υποδεχθείτε την πολυτέλεια και την άνεση σε αυτήν την εκπληκτική μεζονέτα στους Τράχωνες του Αλίμου. Με πανοραμική θέα της Νότιας Ριβιέρας, αυτή η μεζονέτα αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για μεγάλες οικογένειες που αναζητούν την αρμονία μεταξύ πολυτέλειας και λειτουργικότητας.
Η ιδιοκτησία αποτελείται από δύο επίπεδα, προσφέροντας έναν ευρύχωρο και λειτουργικό χώρο που είναι ευπροσάρμοστος σε κάθε ανάγκη της οικογένειας. Με τέσσερα ευρύχωρα υπνοδωμάτια, η μεζονέτα αυτή επιτρέπει σε κάθε μέλος της οικογένειας να απολαμβάνει την προσωπική του ιδιωτικότητα και άνεση. Η σαλοκουζίνα είναι σχεδιασμένη με μεράκι και προσφέρει έναν κοινό χώρο όπου η οικογένεια μπορεί να συναντηθεί και να δημιουργήσει ανεξίτηλες αναμνήσεις.
Κάθε γωνιά αυτής της μεζονέτας ακτινοβολεί μια αίσθηση πολυτέλειας και προσοχής στη λεπτομέρεια. Η ενεργειακή κλάση Α+ εξασφαλίζει τη βέλτιστη ενεργειακή απόδοση, ενώ η ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο διασφαλίζει άνεση και ευημερία όλο το χρόνο. Τα παράθυρα αλουμινίου με διπλά τζάμια επιτρέπουν στο φως να διαπεράσει τον χώρο, δημιουργώντας μια φωτεινή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.
Η μεζονέτα διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις που μπορεί να επιθυμήσει μια οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων τζακιού, κλιματισμού, αποθήκης, ασφαλούς πόρτας και συναγερμού. Τα ευρύχωρα μπαλκόνια και η ανοιχτωσιά προσφέρουν ευκαιρίες για χαλάρωση.
Με άμεση πρόσβαση στους οδικούς άξονες και το κέντρο της πόλης, καθώς και με την ευκολία επιλογής προς στο μετρό Αλίμου, η τοποθεσία αυτής της μεζονέτας είναι ιδανική για οικογένειες που επιθυμούν την ισορροπία μεταξύ αστικής ζωής και ηρεμίας της παραθαλάσσιας κοινότητας.
Καλωσορίστε στο σπίτι σας, την αίσθηση της πολυτέλειας όπου συναντά τη ζεστασιά του οικογενειακού σας κέντρου.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Дуплекс | Элитная недвижимость
Площадь
190 m²
Помещения
5 (4 спальни, 1 другая), 3 ванных
этаж
5° этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
ТВ система со спутниковой антенной
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 890 000
Энергоэффективность
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, блок питания
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем