Четырехкомнатная квартира отличное состояние, второй этаж, Chrisaki, Калитея

Калитея
€ 260 000
5+ помещения
160 m²
3+ ванные
Этаж 2
Нет Лифт
Объявление обновлено 19.06.2024
Описание

ID: 1226

Καλλιθέα, Χαροκόπου: Πωλείται πλήρως ανακαινισμένο διαμπερές Οροφοδιαμέρισμα 160τ.μ. προσόψεως στον 2ο όροφο με αυτόνομη θέρμανση υγρααερίου. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια εκ των οποίων τα 3 είναι master, 2 κουζίνες, 2 σαλόνια, εξωτερική αποθήκη και 4 μπάνια. Είναι κατασκευασμένο το 1978 και διαθέτει θεα στην πόλη, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, 2 εξωτερικές θέσεις στάθμευσης, κλιματισμό, ενεργειακή κλάση Ε, δάπεδα από πλακάκι, τέντες, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή για επαγγελματική χρήση χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Οροφοδιαμέρισμα που στην ουσία είναι αποτελέστε από δύο διαμερίσματα με ανεξάρτητη θέρμανση με λέβητα αερίου το κάθε ένα, που τώρα λειτουργούν ανεξάρτητα το ένα με το άλλο. Σε κεντρικό σημείο της πόλης και με δύο θέσεις ανοιχτές στάθμευσης.

Επιπλέον χαρακτηριστικά: ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΕΤΡΟ, ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ, ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΑΝΣΕΡ. Τιμή 260.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1226 Ή Λύση στην Προώθηση και Ανακαίνιση Ακινήτων”
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
160 m²
Помещения
5+ (4 спальни, 3 других), 3+ ванных
этаж
2° этаж
Машиноместа
2 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 260 000
Энергоэффективность
год постройки
1978
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на газу
Энергетический класс
Ε
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем