1/24

Трехкомнатная квартира Λιβανού Μιχ. 33, Χίος 82132, Chios town, Chios

ChiosΛιβανού Μιχ. 33, Χίος 82132
€ 450 000
4 помещения
95 m²
2 ванные
Этаж 5
Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 11.07.2024
Описание

ID: 53829

Κωδικός ακινήτου: 53829

Ζήστε σε ένα σύγχρονο Διαμέρισμα υψηλής αισθητικής, με έξυπνες λειτουργίες και πανοραμική θέα!
Αυτό το μοναδικό διαμέρισμα 95 τ.μ., που βρίσκεται στον 5ο όροφο νεόδμητης πολυκατοικίας στο κέντρο του νησιού, προσφέρει ασύγκριτη άνεση, πολυτέλεια και λειτουργικότητα.
Απολαύστε ένα μοντέρνο και κομψό περιβάλλον με έξυπνα συστήματα ελέγχου/αυτοματισμού ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων (smart home) για μέγιστη άνεση και ευκολία.
Αποτελείται από μεγάλο ενιαίο χώρο υποδοχής, κουζίνας, καθιστικού και τραπεζαρίας, 3 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα master με ιδιωτικό λουτρό και 1 επιπλέον λουτρό το οποίο εξασφαλίζει λειτουργικότητα και ευκολία στην καθημερινή χρήση.
Από τα άνετα μπαλκόνια συνολικής επιφάνειας 30 τ.μ., μπορείτε να απολαύσετε απεριόριστη θέα που μαγεύει.
Το διαμέρισμα και η πολυκατοικία έχουν κατασκευαστεί με υλικά υψηλής ποιότητας και με άριστη τεχνική, προσφέροντας ασφάλεια, αξιοπιστία και αντοχή στον χρόνο.
Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, αντλία θερμότητας (ψύξη - θέρμανση) σκανδιναβική nibe με wifi χαμηλής κατανάλωσης, ηλιακό θερμοσίφωνα και όλες τις απαραίτητες ανέσεις για μια άνετη διαβίωση.
Η πολυκατοικία βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία στο κέντρο του νησιού, δίπλα στο Πανεπιστήμιο και στην Προκυμαία, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα, όπως καταστήματα, εστιατόρια, καφέ, σχολεία και μέσα μαζικής μεταφοράς.
Είτε αναζητάτε μόνιμη κατοικία είτε εξοχικό, αυτό το διαμέρισμα αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν μια ποιοτική και άνετη διαβίωση σε ένα σύγχρονο και πολυτελές περιβάλλον.
Επιπλέον αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική πρόταση, καθώς είναι κατάλληλο για βραχυχρόνια ή μακροχρόνια μίσθωση, αποφέροντας ένα πολύ καλό εισόδημα.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα και να κλείσετε ραντεβού για ξενάγηση.


Χίος Πόλη Χίου Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητο διαμέρισμα στον 5 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 95 τ.μ. μόνο 50 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, θυροτηλεόραση, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 30 τ.μ. απόσταση από πόλη 200 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 2500 μέτρα - Τιμή: 450.000 €


Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.
Характеристики
Типология
Квартира | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этаж
5
Лифт
Да
Площадь
95 m²
Помещения
4
Спальни
3
Ванные
2
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
2 в частный гараж/парковка
Отопление
Автономное, блок питания
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
  • Внешняя планировка
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 450 000
Цена за м²
4 737 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

A+

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+21 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем