1/24

Отдельный дом на одну семью Βαπόρια, Ermoupoli, Syros

SyrosΒαπόρια
€ 3 000 000
5+ помещения
420 m²
2 ванные
Нет Лифт

Пометка

Объявление обновлено 11.09.2024
Описание

ID: 5737

Βαπόρια :  Αυτό το νεοκλασικό αρχοντικό του 19ου αιώνα βρίσκεται στη μοναδική, προνομιακή τοποθεσία της «Μικρής Βενετίας».
Το ακίνητο, 420τ.μ. σε μέγεθος, αναπτύσσεται σε τέσσερα επίπεδα. Το ισόγειο, στο επίπεδο του δρόμου, αποτελείται από δύο σαλόνια, το ένα με τζάκι, τρία υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Ακολουθώντας την ξύλινη σκάλα στο δεύτερο επίπεδο, συναντάμε μια μαρμάρινη εσωτερική αυλή με πηγάδι, που οδηγεί σε κουζίνα, τραπεζαρία, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και αποθήκη. Κατεβαίνοντας στο τρίτο επίπεδο, μέσω μιας μαρμάρινης σκάλας, φτάνουμε σε ένα ευρύχωρο τοξωτό δωμάτιο και συνεχίζοντας στο τέταρτο επίπεδο φτάνουμε στο δωμάτιο στο επίπεδο της θάλασσας και στην μπροστινή βεράντα, φωλιάζοντας ακριβώς πάνω από το νερό.
 Η θέα από τα μεγάλα παράθυρα, τα μαρμάρινα μπαλκόνια και την ιδιωτική βεράντα είναι αυτή του καταγάλανου Αιγαίου, που χαιρετίζει την ανατολή του ηλίου και τα γύρω νησιά.
 Η τοποθεσία του κτιρίου μετατρέπει την πρόσβασή σας σε αυτό σαν μια σύντομη περιήγηση στην πόλη της Ερμούπολης. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την κεντρική πλατεία Μιαούλη, το Δημαρχείο Σύρου, το Θέατρο Απόλλων, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, την καθολική εκκλησία της Ευαγγελίστριας και το λιμάνι.
Κωδικός Ακινήτου: #5737
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
420 m²
Помещения
5+
Спальни
4
Ванные
2
Меблировано
Нет
Балкон
Нет
Информация о ценах
Цена
€ 3 000 000
Цена за м²
7 143 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    1860
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+21 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Μαργαρίτα Αγγελοπούλου