Дуплекс 57 m², Центр, Патры

Патры
€ 95 000
3 помещений
57 m²
1 ванная
Нет Лифт
Балкон
Объявление обновлено 23.05.2024
Описание

ID: 17234

Αυτή η γοητευτική μεζονέτα, κατασκευασμένη το 2001, βρίσκεται σε ένα ήσυχο γειτονικό και προσφέρει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ άνεσης και βολικότητας.

Με έκταση 57 τετραγωνικών μέτρων και δύο ορόφους, αυτή η κατοικία αποπνέει ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον ενισχυμένο από τον υπέροχο τζάκι που δημιουργεί έναν ιδανικό προσανατολισμό στον χώρο καθίσματος.

Η μεζονέτα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση, εξασφαλίζοντας την άνεσή σας όλες τις εποχές. O σχεδιασμός περιλαμβάνει δύο ορόφους, προσφέροντας άφθονο χώρο για χαλάρωση και ψυχαγωγία. Η καλά διαμορφωμένη κουζίνα και οι ενιαίοι χώροι συνδέονται ομαλά, καθιστώντας τον ιδανικό χώρο για οικογενειακές συγκεντρώσεις ή ήσυχα βράδια δίπλα στο τζάκι.

Η περιοχή διαθέτει ευκολία χώρου στάθμευσης, εξαλείφοντας τον κόπο της αναζήτησης θέσης . Βγείτε έξω στο μπαλκόνι με θέα στον δρόμο, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήρεμο περίγυρο.
Βρίσκεται σε προάστιο της Πάτρας, αυτή η ιδιοκτησία προσφέρει έναν ήσυχο προορισμό ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εύκολη πρόσβαση σε αστικές ανέσεις. Είτε είστε πρωτοπόροι αγοραστές, μια μικρή οικογένεια ή κάποιος που αναζητά ένα ήσυχο καταφύγιο, αυτή η μεζονέτα είναι ο ιδανικός τόπος για να την καλέσετε σπίτι.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/7832
☎️ 210 6812500
Характеристики
договор
Продажа
типология
Дуплекс
Площадь
57 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 1 ванная
этаж
Нулевой этаж
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 95 000
Энергоэффективность
год постройки
2001
отопление
Автономное, на дизельном топливе
Энергетический класс
Γ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем