1/14

Отдельный дом на одну семью 80 m², Palaio Kalamaki, Loutraki-Perachora

Loutraki-Perachora
€ 400 000
4 помещения
80 m²
1 ванная
Нет Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 11.07.2024
Описание

ID: 231301162-10

Κορινθία, Κόρινθος:Υπέροχη Εξοχική Κατοικία με Θέα στην Κορινθία, Κόρινθος

Η απόλυτη ευκαιρία για όσους αναζητούν τον ιδανικό συνδυασμό μεταξύ άνεσης, φυσικής ομορφιάς και επενδυτικής αξίας βρίσκεται εδώ! Αυτή η διαμπερής μονοκατοικία 80τ.μ., που βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από την καταγάλανη ακτή της Κορινθίας, σας προσκαλεί να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία εξοχικής διαβίωσης.

Περιγραφή Ακινήτου: Αυτή η εξαιρετική μονοκατοικία, κατασκευασμένη το 1985, διαθέτει τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, μία κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη για τις καθημερινές σας ανάγκες, έναν φιλόξενο και φωτεινό σαλόνι, καθώς και ένα μοντέρνο μπάνιο. Επιπλέον, διαθέτει έναν καταπράσινο κήπο που προσφέρει μια αίσθηση γαλήνης και χαλάρωσης, πηγάδι, 3 αποθήκες για την οργάνωση των προσωπικών αντικειμένων και δύο ιδιωτικές θέσεις στάθμευσης.

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: Η μονοκατοικία διαθέτει εκπληκτική θέα προς τον ύπεροχο κήπο έκτασης 5,5 στρεμμάτων με 90 παραγωγικά ελαιοδεντρα, κάνοντας κάθε μέρα μια νέα περιπέτεια γεμάτη φυσική ομορφιά. Επιπλέον, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει κλιματισμό για άνετες θερμοκρασίες καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, δάπεδα από πλακάκι για εύκολη συντήρηση, τζάκι για ζεστές και οικείες στιγμές, τέντες για προστασία από τον ήλιο και σίτες για ασφάλεια και προστασία από ενοχλητικά έντομα.

Ιδανική Επένδυση: Με τα παραπάνω χαρακτηριστικά και την καταπληκτική τοποθεσία της, αυτή η μονοκατοικία προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία επένδυσης. Επιπλέον, είναι ιδανική για οικογένειες που αναζητούν έναν ήσυχο και φιλόξενο τόπο για να δημιουργήσουν αξέχαστες στιγμές.

Τιμή και Πληροφορίες: 

Τιμή  400.000€. | Κωδικός Ακινήτου: #231301162-10. 

Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
80 m²
Помещения
4
Спальни
3
Ванные
1
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Внешняя планировка
  • Камин
Информация о ценах
Цена
€ 400 000
Цена за м²
5 000 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    1985
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+11 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем