Студия Φάληρο - Ιπποκράτειο, Ippokratio, Faliro - Ippokratio

Faliro - IppokratioΦάληρο - Ιπποκράτειο
€ 127 000
2 помещения
41 m²
1 ванная
Этаж 2
Лифт
Балкон
Меблировано
Объявление обновлено 22.02.2024
Описание

ID: 778420

Πωλείται πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα 41τμ, στην περιοχή του Ιπποκράτειου, στον 2ο όροφο με ασανσέρ. Αποτελείται από 1 δωμάτιο, άνετη σαλοκουζίνα και μπάνιο. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Φυσικό αέριο, έχει κουφώματα Συνθετικά με Διπλά τζάμια, με σίτες, και τα δάπεδα είναι με Πλακάκια και Laminate. Είναι προσόψεως με ωραία βεράντα και τέντες. Θα παραδοθεί με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και επιπλωμένη. Βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες, Θάλασσα, Σχολείο, Λαική αγορά, Super Market, Είναι κατάλληλο για Φοιτητές, για Βραχυχρόνια Μίσθωση, και για Επένδυση. Επιτρέπονται Κατοικίδια. ΔΙΑΜΈΡΙΣΜΑ Δ1 ΠΡΑΣΙΝΟ Τιμή: €127.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
41 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 1 ванная
этаж
2° этаж, с лифтом
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Меблировано
Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
Расходы
Цена
€ 127 000
плата за кондоминиум
€ 10/месяц
Энергоэффективность
год постройки
1970
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на метане
энергетическая сертификация
Не подлежащий
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем