1/15

Дуплекс 235 m², Центр, Panorama

Panorama
€ 425 000
5 помещения
235 m²
3+ ванные
Нет Лифт
Балкон
Меблировано

Пометка

Объявление обновлено 20.03.2024
Описание

ID: W-02U3XB

Καλωσορίστε στον παράδεισο της πολυτέλειας και της αισθητικής, όπου η αρμονία της φύσης συναντά την πολυτέλεια της αρχιτεκτονικής. Αυτή η εντυπωσιακή μεζονέτα με αυτόνομο κήπο αναδεικνύει μια εκλεπτυσμένη και άνετη ζωή, προσφέροντας εξαιρετικές ανέσεις σε κάθε επίπεδο.

Στο ισόγειο, ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα με τζάκι, κουζίνα και μπάνιο αποτελεί έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο για επισκέπτες ή για την ευχάριστη διαβίωση της οικογένειας. Επιπλέον, μια αποθήκη παρέχει πρακτικότητα και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Στον πρώτο όροφο, ένας ευρύχωρος και φωτεινός χώρος σαλονιού με τζάκι και απεριόριστη θέα δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για χαλάρωση και ψυχαγωγία. Η τραπεζαρία είναι ένας χώρος φιλοξενίας με πολυτέλεια και στυλ, ενώ η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα εμπνέει για δημιουργική μαγειρική. Ένα επιπλέον WC προσφέρει ανέσεις και πρακτικότητα.

Στον δεύτερο όροφο, η κύρια κρεβατοκάμαρα αναδεικνύει την πολυτέλεια με ένα βεστιάριο και ένα μπαλκόνι που προσφέρει μια υπέροχη θέα. Δύο επιπλέον υπνοδωμάτια με εντυπωσιακές ντουλάπες και ένα μεγάλο μπάνιο ολοκληρώνουν αυτόν τον χώρο, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαβίωσης.

Απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης άνεσης και πολυτέλειας σε αυτήν τη μοναδική κατοικία, όπου η ομορφιά του εξωτερικού κόσμου συναντά την κομψότητα και την πολυτέλεια του εσωτερικού της.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Το Πανόραμα βρίσκεται ανατολικά της Θεσσαλονίκης, στους πρόποδες του όρους Χορτιάτη και σε υψόμετρο 250 μέτρων.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Πανόραμα λόγω της εκπληκτικής του θέσης καθώς βρίσκεται μέσα σε ένα πανέμορφο δάσος, με πανοραμική θέα σε όλο τον θερμαϊκό κόλπο θεωρείται μια από τις πιο προνομιούχες περιοχές της ευρύτερης περιοχής προσφέροντας πληθώρα κατοικιών υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερης αισθητικής.

Η περιοχή διαθέτει επίσης δικό της (δημοτικό) θερινό κινηματογράφο, πισίνα και γυμναστήριο ολυμπιακών προδιαγραφών. Το Πανόραμα φιλοξενεί τρία δημόσια σχολεία, ένα γυμνάσιο καθώς και πολλά ιδιωτικά σχολεία όλων των βαθμίδων.
Προσβασιμότητα: Το Πανόραμα είναι μόλις 14 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η δημόσια συγκοινωνία προς το κέντρο της πόλης και προς άλλες περιοχές γίνεται με τη λεωφορειακή γραμμή 58 του Ο.Α.Σ.Θ

Επενδυτική Δύναμη: Το Πανόραμα διατηρεί υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον. Είναι μια αμιγώς οικιστική περιοχή μεσαίων και υψηλών εισοδημάτων, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί σημαντική αύξηση στην κατασκευή πολυτελών κατοικιών και μονοκατοικιών, αποτέλεσμα της κοινωνικοοικονομικής ανάπτυξης της χώρας μέχρι πρόσφατα.
Характеристики
Типология
Дуплекс | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Этажность здания
3
Лифт
Нет
Площадь
235 m²
Помещения
5
Спальни
3
Ванные
3+
Меблировано
Да
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Автономное
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Мансарда
  • Сигнализация
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 425 000
Цена за м²
1 809 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

Γ

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+12 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем