Двухкомнатная квартира Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία, Mpotsari, Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia

Analipsi - Mpotsari - Nea ParaliaΑνάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία
€ 160 000
3 помещений
63 m²
1 ванная
Этаж 3
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 21.05.2024
Описание

ID: 835388

Διαμέρισμα Προς Πώληση, δίπλα στο Ιπποκράτειο εξαιρετικό άριστης διαρρύθμισης 63τ.μ. στον 3ο όροφο της οικοδομής με ασανσέρ. Το ακίνητο είναι πλήρως ανακαινισμένο, με ανακαίνιση υψηλών προδιαγραφών και αποτελείται από ενιαία σαλοκουζίνα, δυο άνετα υπνοδωμάτια με δύο ντουλάπες και το μπάνιο. Η θέρμανση του είναι με ατομικό καυστήρα φυσικού αερίου. Το διαμέρισμα διαθέτει θωρακισμένη πόρτα ασφάλειας, δάπεδα από γρανιτοπλακάκια, συνθετικά κουφώματα ενεργειακής κλάσης, διπλής υάλωσης. Βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο με ωραίο προσανατολισμό και έχει πολύ εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα κάθε είδους, σχολεία, πολλές αστικές συγκοινωνίες και κοντά από την μελλοντική στάση του μετρό. Η οικοδομή είναι κατασκευασμένη το 1975 και χαρακτηρισμένη πράσινη από την ΥΑΣΒΕ. Είναι ιδανική επιλογή για φοιτητές, οικογένειες και εργαζόμενους, επενδυτική ευκαιρία €160.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
63 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 1 ванная
этаж
3° этаж, с лифтом
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 160 000
плата за кондоминиум
€ 15/месяц
Энергоэффективность
год постройки
1975
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на метане
Энергетический класс
B
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем