1/20

Офис - Студия Продажа

Kipseli
€ 275 000
135 m²
3 ванных

Пометка

Объявление обновлено 10.07.2024
Описание

ID: 6863

Διαμέρισμα στην οδό Πατησίων, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Ζώνης και τον υπό κατασκευή σταθμό μετρό στην Πλατεία Κυψέλης, προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία διαμονής στην καρδιά της Αθήνας.
Το διαμέρισμα αυτό προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα σε έναν ζωντανό και εύκολα προσβάσιμο περιβάλλον. Με εξαιρετική συγκοινωνιακή κάλυψη προς κάθε κατεύθυνση, είναι ιδανικό για εκείνους που επιθυμούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στην πόλη.
Τα χαρακτηριστικά του διαμερίσματος περιλαμβάνουν προθάλαμο, τρείς ημιενιαίους χώρους, κουζίνα με προθάλαμο, δύο ανεξάρτητους χώρους στην πίσω πλευρά, μπάνιο, w/c, αποθήκη διαμερίσματος επίσης με w/c και δύο πατάρια. Η πρόσοψη διαθέτει μία μεγάλη και φαρδιά βεράντα, καθώς και μία μικρότερη στην πίσω πλευρά, προσφέροντας εξαιρετική θέα και φυσικό φως.
Είναι ανακαινισμένο και πλήρως εξοπλισμένο, ενώ ο άνετος ανελκυστήρας και η δυνατότητα σύνδεσης με φυσικό αέριο με ατομικό λέβητα προσφέρουν άνετη και σύγχρονη διαβίωση.
Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή τόσο για κατοικία όσο και για επαγγελματική χρήση, καθώς προσφέρει ευελιξία στη χρήση του. Επιπλέον, η πώληση μαζί με τα έπιπλα κάνει τη μετακόμιση ακόμη πιο εύκολη και άνετη για τους μελλοντικούς ενοικιαστές.
Характеристики
Договор
Продажа
Типология
Офис - Студия
Площадь
135 m²
Помещения
3 ванных
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
Информация о ценах
Цена
€ 275 000
Цена за м²
2 037 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

Ζ

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+17 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем