1/23

Односемейная вилла Κατσίκια, Центр, Agios Nikolaos

Agios NikolaosΚατσίκια
€ 3 400 000
5+ помещения
750 m²
3+ ванные
Балкон
Меблировано
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 20.08.2024
Описание

ID: EK-6324975

Βίλα προς Πώληση:

Αυτό το εξαιρετικό ακίνητο, το οποίο βρίσκεται στον "Πάνω Λόφο" στον Άγιο Νικόλαο, Κρήτης, προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία διαβίωσης. Το κύριο κτίριο εκτείνεται σε 360 τετραγωνικά μέτρα, κατανεμημένα σε τρία επίπεδα των 120 τετραγωνικών μέτρων το καθένα.

Το ισόγειο διαθέτει έναν ανοιχτό χώρο, που περιλαμβάνει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με σύγχρονες συσκευές, τραπεζαρία, ευρύχωρο και άνετο σαλόνι και μπάνιο επισκεπτών.

Ο πρώτος όροφος φιλοξενεί τέσσερα υπνοδωμάτια, δύο εκ των οποίων διαθέτουν ιδιωτικά μπάνια, καθώς και ένα μεγάλο κοινόχρηστο μπάνιο.

Ο δεύτερος όροφος είναι αφιερωμένος στη master σουίτα, ένα καταφύγιο 120 τετραγωνικών μέτρων που προσφέρει μεγάλη γκαρνταρόμπα, ευρύχωρο μπάνιο με τζακούζι και τζάκι. Αυτός ο όροφος διαθέτει ψηλά ταβάνια με ξύλινη κατασκευή και μαύρα κεραμίδια , όπως φαίνεται στις συνοδευτικές εικόνες. Η master σουίτα περιλαμβάνει επίσης μπαλκόνι με αλουμινένια διπλά τζάμια, ηλεκτρικές κουρτίνες, κρυφό φωτισμό και κλιματισμό με λειτουργίες θέρμανσης και ψύξης. Πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν φωτεινή παράσταση με λέιζερ, σύστημα καπνού, πέντε ηχεία Zonos, έξυπνη τεχνολογία σπιτιού, σύστημα πυρασφάλειας, κάμερες ασφαλείας και κωδικοποιημένη πόρτα ασφαλείας.

Το ακίνητο περιλαμβάνει επίσης δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα. Το πρώτο διαμέρισμα είναι 80 τετραγωνικών μέτρων, με ευρύχωρο σαλόνι, κουζίνα με πλήρεις ηλεκτρικές συσκευές, δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και κλιματισμό σε κάθε δωμάτιο με ζεστό και κρύο αέρα, καθώς και αλουμινένια διπλά τζάμια. Το δεύτερο διαμέρισμα, με επιφάνεια 60 τετραγωνικών μέτρων, περιλαμβάνει κουζίνα με πλήρεις συσκευές, σαλόνι και ξεχωριστό χώρο υπνοδωματίου. Δίπλα σε αυτό υπάρχει ένας βοηθητικός χώρος 40 τετραγωνικών μέτρων που μπορεί να μετατραπεί σε δεύτερο υπνοδωμάτιο, επίσης εξοπλισμένος με κλιματισμό και αλουμινένια παράθυρα με ρολά ασφαλείας.

Η βίλα διαθέτει επίσης κλειστό χώρο μπαρ 110 τετραγωνικών μέτρων, που περιλαμβάνει καθιστικό με τηλεόραση, μεγάλο στρογγυλό τραπέζι από μαύρο γρανίτη και πάγκο μπαρ μήκους 5 μέτρων, επίσης κατασκευασμένο από μαύρο γρανίτη. Το μπαρ είναι εξοπλισμένο με ψυγείο, παγομηχανή, σύστημα βαρελίσιας μπύρας και νεροχύτη, και διαθέτει τρία μεγάλα ηχεία, φωτεινή παράσταση με λέιζερ, σύστημα καπνού, κρυφό φωτισμό, ψηλά ταβάνια με ξύλινη κατασκευή και μαύρα κεραμίδια , καθώς και αλουμινένια διπλά τζάμια. Δίπλα στο μπαρ υπάρχει σκεπαστή περιοχή μπάρμπεκιου με πάγκο από μαύρο γρανίτη και γκριλ αερίου. Ο εξωτερικός χώρος μπροστά διαθέτει πισίνα και ευρύχωρη καθιστική περιοχή σχεδιασμένη σαν υπαίθριο καθιστικό.

Αυτή η πολυτελής βίλα είναι εξοπλισμένη με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου και ηλιακό σύστημα με λέβητα 500 λίτρων. Το ακίνητο περιλαμβάνει δύο κλειστά γκαράζ: το ένα με επιφάνεια 40 τετραγωνικών μέτρων και το άλλο ευρύχωρο, με επιφάνεια 120 τετραγωνικών μέτρων. Το μεγαλύτερο γκαράζ διαθέτει μπάνιο-πλυσταριό με δύο πλυντήρια και δύο στεγνωτήρια, συμπληρωμένα με πάγκους από γρανίτη. Και τα δύο γκαράζ είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρικά ρολά ασφαλείας και ψηλά ταβάνια με μαύρα κεραμίδια . Το ακίνητο διαθέτει δική του γεώτρηση, εξασφαλίζοντας ανεξάρτητη παροχή νερού για την πισίνα, τον κήπο και άλλες ανάγκες. Ολόκληρη η έκταση του κτήματος ανέρχεται σε 4.000 τετραγωνικά μέτρα.
Характеристики
Типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Площадь
750 m²
Помещения
5+
Спальни
8
Ванные
3+
Меблировано
Да
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Камин
  • Сигнализация
  • Бассейн
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 3 400 000
Цена за м²
4 533 €/m²
Подробности о расходах
Плата за кондоминиум
€ 1/месяц
Энергоэффективность

Потребление энергии

A+

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+20 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Собственник