1/25

Участок под застройку Продажа

Eleftherio-KordelioΜΥΤΙΛΗΝΑΚΙΑ, Μενεμένη 546 28, Ελλάδα
€ 695 000
510 m²

Пометка

Объявление обновлено 11.09.2024
Описание

ID: 1052

Θεσσαλονίκη, Ελευθέριο-Κορδελιό: Πωλείται Οικόπεδο 510τ.μ. προσόψεως με συντελεστή δόμησης 0.4117647058823529, τετραγωνικά δόμησης 210τ.μ.. Βρίσκεται σε οικιστική περιοχή, προτείνεται ως επενδυτικό ακίνητο.Τιμή 1€ | Κωδικός Ακινήτου: #1052
Αμεση διαθεση εξαιρετικου οικοπεδου/αγροτεμαχιου στην Δυτικη Εισοδο της πολης.
Αμετρητες δυνατοτητες εκμεταλλευσης μιας και η θεση του,η προσοψη αλλα και οι ηδη εγκατεστημενες ραμπες εισοδου/εξοδου οχηματων αλλα και καδων απορριματων απο τον Δημο,το καθιστουν σχεδον ετοιμο για εναρξη εμπορικης δραστηριοτητας.
Mοναδικο ακινητο μεγαλης προβολης επι της οδου Μοναστηριου με προσοψη πανω απο 50μ και 2 εισοδους ετοιμες για οχηματα,ακομα και φορτηγα.Ενδείκνυται για διαφορες χρησεις,απο τα καλυτερα ''φιλετα'' της δυτικης εισοδου της Θεσσαλονικης,ιδιωτικη διαπραγματευση,αποκλειστικη διαθεση.
Ελατε σε επαφη μαζι μας για πληροφοριες και οτι αλλο χρειαζεστε.
Το γραφείο μας διαθέτει το μεγαλύτερο και ποιοτικότερο χαρτοφυλάκιο  από οικίες, μεζονέτες βίλες studios, επαγγελματικά ακίνητα αλλά και οικόπεδα σε κάθε διάσταση στον παραδοσιακό οικισμό του Παλιού Άγιου Αθανάσιου.
Συνεργαζόμαστε επίσης με τράπεζες αλλά και funds για ακόμα καλύτερα deals στα αντίστοιχα ακίνητα που εκπροσωπούμε.
Επίσης αναλαμβάνουμε εξ'ολοκληρου την διαδικασία έκδοσης δανείου για την αγορά του ακινήτου σας, χωρίς να χάνετε εσείς χρόνο για αυτό.
Κόστος μετάβασης και υπόδειξης ακινήτων στον Παλιό Αγιο Αθανάσιο, 120€ + ΦΠΑ (έως 3 ώρες υπόδειξη στο χωριό)
Σε περίπτωση που βρισκόμαστε ήδη στο χωριό, το κόστος υπόδειξης ακινήτων διαμορφώνεται σε 60€ + ΦΠΑ (έως 3 ώρες υπόδειξη στο χωριό)
Για διαφορετικές ανάγκες μετάβασης και υπόδειξης όπως και για τα έξοδα προβολής και διαχείρισης του ακινήτου σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης. Η εταιρία kaimakproperties δεν φέρει καμία ευθύνη για την ορθότητα αυτών. 
Η εταιρία Kaimakproperties και όλοι οι συνεργάτες της λειτουργούν βάσει της Ελληνικής νομοθεσίας περί μεσιτείας Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α και κατά την υπογραφή του εντύπου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της ταυτότητας και του ΑΦΜ σας.
Характеристики
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Типология
Участок под застройку
Площадь
510 m²
Информация о ценах
Цена
€ 695 000
Цена за м²
1 363 €/m²
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Δήμος Παπαστοίτσης