Односемейная вилла, новая, 350 m², Центр, Патры

Патры
€ 500 000
350 m²
Объявление обновлено 18.04.2024
Описание

ID: 16496

Προς πώληση διατίθεται μια ημιτελής βίλλα στην Έξω Αγυιά, Πάτρα, εκτείνοντας τα 350 τ.μ. σε οικόπεδο 2.170 τ.μ. Η βίλλα, διακρίνεται για τον μοναδικό σχεδιασμό της και την ποιοτική κατασκευή της. Βρίσκεται μόλις 350 μέτρα από την θάλασσα και προσφέρει άμεση πρόσβαση σε καταστήματα και υπηρεσίες εντός τριών χιλιομέτρων.

Η ιδιοκτησία απολαμβάνει απόλυτη ιδιωτικότητα και εναρμονίζεται με το φυσικό περιβάλλον, δημιουργώντας έναν ιδανικό χώρο για μια ξεχωριστή οικογενειακή ζωή. Η ημιτελής κατάσταση της προσφέρει την ευκαιρία στον μελλοντικό ιδιοκτήτη να διαμορφώσει τον χώρο σύμφωνα με τις προτιμήσεις του.

Το εν λόγω ακίνητο είναι , εκτός σχεδίου πόλεως του Δήμου Πατρέων. Προσδιορίζεται από τη χαμηλή πυκνότητα οικιστικών δομών, αποτελώντας έναν αραιοκατοικημένο χώρο στο βόρειο τμήμα της Πάτρας. Απέχει περίπου 5 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και βρίσκεται κοντά στην παραλία του ΕΟΤ. Επίσης σύμφωνα με την αλλαγή της νομοθεσίας στην περιοχή δεν μπορει κάποιος να χτίσει σε λιγότερο από 4 στρέμματα οικόπεδο. Αυτό το καθιστά μια παρά πολύ καλή περίπτωση διότι έχει άδεια οικοδομής πριν αλλάξει η νομοθεσία.
Επίσης αποτελεί μέρος μιας αναπτυσσόμενης περιοχής, καθώς ο ρυθμός ανάπτυξης είναι θετικός και οι ακίνητες περιουσίες αυξάνουν σε αξία.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Односемейная вилла
Площадь
350 m²
этаж
Нулевой этаж
Расходы
Цена
€ 500 000
Энергоэффективность
год постройки
2017
состояние
Новое / На стадии строительства
Энергетический класс
Η
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем