1/24

Отдельный дом на одну семью Σταμ.Βαφειαδάκη 15, Ερμούπολη 841 00, Ελλάδα, Ermoupoli, Syros

SyrosΣταμ.Βαφειαδάκη 15, Ερμούπολη 841 00, Ελλάδα
€ 2 500 000
5+ помещения
380 m²
3+ ванные
Нет Лифт
Балкон
Меблировано
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 11.09.2024
Описание

ID: 4888

Σύρος, Άγιος Νικόλαος: Πωλείται ιστορική νεοκλασσική και διατηρητέα οικία 3 επιπέδων συνολικού εμβαδού 380 τμ. στην περιοχή του Αγίου Νικολάου δίπλα στην περιοχή Βαπόρια. Στην οικία έχουν διασωθεί δύο εξαιρετικές οροφογραφίες, μία στην εξωτερική σκεπαστή βεράντα και μία στην μεγάλη σάλα. Το οίκημα είναι από πέτρα, εκτείνεται σε 3 επίπεδα με βεράντες που περιστοιχίζονται από χαρακτηριστικά κιγκλιδώματα και θέα προς τον 'Αγιο Νικόλαο και τα Λαζαρέττα. Στην οικία υπάρχουν έπιπλα που βρέθηκαν μέσα σε αυτό καθώς και άλλα που αγοράστηκαν από παλαιοπωλεία.
Η οικία έχει την εξής διαμόρφωση χώρων:
Στο α επίπεδο έχουμε ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα 80 τμ. που περιλαμβάνει καθιστικό με 2 χτιστούς καναπέδες και κρεβάτια, κρεβατοκάμαρα, κουζίνα και μπάνιο. Επίσης υπάρχει λεβητοστάσιο και αποθήκη.
Στο β επίπεδο , ανεβαίνοντας την μαρμάρινη σκάλα αντικρίζουμε την σκεπαστή βεράντα με τα όμορφα κιγκλιδώματα και την οροφογραφία ενώ μία ξεχωριστή θέση έχει το μπαλκόνι πάνω από την κυρίως πόρτα εισόδου. Μπαίνοντας στην κυρίως οικία 180τμ. αντικρίζουμε το μεγάλο σαλόνι με την άλλη εξαιρετική οροφογραφία ,2 κρεβατοκάμαρες με μπάνια , σαλόνι καθιστικό, τραπεζαρία,  κουζίνα και μπάνιο. Στο χώρο υπάρχει μια εσωτερική αυλή στην οποία υπάρχουν 3 πηγάδια και  δεξαμενή συλλογής βρόχινου νερού.
Από αυτήν την εσωτερική αυλή και ανεβαίνοντας μία περίτεχνη ξύλινη σκάλα οδηγούμαστε στο γ επίπεδο της οικίας όπου συναντάμε αρχικά ένα μικρό καθιστικό που μας οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα με  μπάνιο και jacuzzi. Σ αυτό το επίπεδο έχουμε 2 βεράντες εκ των οποίων η μία έχει εξωτερικό BBQ, τραπεζαρία με χτιστό τραπέζι και είναι σκεπασμένη με όμορφα τεντόπανα κατά τον παραδοσιακό τρόπο. Η θέα βέβαια είναι εξαιρετική.
Τα πατώματα σε όλη την οικία, κατά μεγάλο μέρος είναι ξύλινα, σε κάποια σημεία μαρμάρινα και σε κάποια  από μαλτεζόπλακα. Όλα τα κουφώματα και τα κάγκελα έχουν διατηρηθεί αφού πρώτα έχουν απαλλαχθεί από τις παλιές επιστρώσεις χρωμάτων. Επίσης πολλά δομικά υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθούν καινούργια αντικείμενα στην οικία.
Διαθέτει θέρμανση και σύστημα πυρόσβεσης.
Το ακίνητο αποτελεί εξαιρετική πρόταση τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για εκμετάλλευση.
Κωδικός Ακινήτου: #4888
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
380 m²
Помещения
5+
Спальни
4
Ванные
3+
Меблировано
Да
Балкон
Да
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
  • Мансарда
Информация о ценах
Цена
€ 2 500 000
Цена за м²
6 579 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    2012
  • Состояние

    Отличное / Отремонтированное
  • Отопление

    Централизованное, на дизельном топливе
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+21 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Ελπίδα Χαλαβαζή