1/8

Студия отличное состояние, первый этаж, Kavouri, Vouliagmeni

Vouliagmeni
€ 1 500/месяц
2 помещения
55 m²
1 ванная
Этаж 1
Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 29.08.2024
Описание

ID: W-02UZRJ

Η ENGEL & VOLKERS παρουσιάζει με υπερηφάνεια αυτό το όμορφα ανακαινισμένο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου που περιβάλλεται από πράσινο και βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τις γαλαζοπράσινες παραλίες που διαθέτει το Καβούρι.

Το ακίνητο διαθέτει ένα τεράστιο γωνιακό μπαλκόνι που περιβάλλεται από εσπεριδοειδή, είναι γεμάτο φως και ευάερο.

Είναι όμορφα επιπλωμένο και διαθέτει ηλεκτρικές τέντες, παράθυρα με διπλά τζάμια, σίτες, εντοιχισμένες ντουλάπες και νέες μονάδες κλιματισμού.

Υπάρχει μια όμορφα εξοπλισμένη κουζίνα με τις τελευταίες συσκευές και ένας γενναιόδωρος ανοιχτός χώρος καθιστικού και τραπεζαρίας.

Αυτό το γοητευτικό διαμέρισμα είναι γεμάτο με μια θετική αύρα και είναι κατάλληλο για σεβαστούς ενοικιαστές που αγαπούν να ζουν στην καρδιά της Βουλιαγμένης και όλα όσα έχει να προσφέρει.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης εκδίδεται επί του παρόντος

**Το ακίνητο διατίθεται επίσης επιπλωμένο
H Βουλιαγμένη είναι εδώ και καιρό η καλοκαιρινή παιδική χαρά για τους κομψούς Ευρωπαίους και η πιο περιζήτητη διεύθυνση της Αθηναϊκής Ριβιέρας με τις αμμώδεις παραλίες, τα παραθαλάσσια εστιατόρια, τους πευκόφυτους λόφους και τις διαδρομές για περπάτημα και ποδηλασία - όλα μαζί με τον παραλιακό πεζόδρομο. Απέχει μόλις 20 χλμ. από το κέντρο, 8 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη Γλυφάδα για ψώνια και το μοναδικό γήπεδο Γκολφ 18 οπών στην Αθήνα. Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βουλιαγμένη είναι ένα από τα πιο αξιοζήλευτα ακίνητα της Ελλάδας για τις βραχώδεις ακτές, τις αμμώδεις παραλίες και τα πολυτελή ξενοδοχεία της, όπως το εμβληματικό ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace. Η πανέμορφη λίμνη και οι λευκές αμμώδεις παραλίες της Βουλιαγμένης την καθιστούν ιδανική για κολύμπι, ιστιοπλοΐα και θαλάσσιο σκι. Φιλοξενεί μια αποκλειστική μαρίνα, ενώ η προκυμαία της είναι διάσπαρτη με καφετέριες και εστιατόρια. Είναι ιδανική για οικογένειες και όσους αναζητούν μια ήσυχη, γαλήνια ζωή σε αρμονία με τη φύση. Προσβασιμότητα: Η Βουλιαγμένη συνδέεται καλά με το κέντρο της πόλης και την ακτή με λεωφορεία, ενώ απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας μια γρήγορη απόδραση στα νησιά. Το Καβούρι απέχει μόλις 25 λεπτά οδικώς από το διεθνές αεροδρόμιο. Δυνατότητες επένδυσης: Η Βουλιαγμένη ήταν πάντα ελκυστικό για τους επενδυτές ακινήτων λόγω της ανεκτίμητης φυσικής ομορφιάς του και της σχετικά περιορισμένης προσφοράς ακινήτων.
H Βουλιαγμένη είναι εδώ και καιρό η καλοκαιρινή παιδική χαρά για τους κομψούς Ευρωπαίους και η πιο περιζήτητη διεύθυνση της Αθηναϊκής Ριβιέρας με τις αμμώδεις παραλίες, τα παραθαλάσσια εστιατόρια, τους πευκόφυτους λόφους και τις διαδρομές για περπάτημα και ποδηλασία - όλα μαζί με τον παραλιακό πεζόδρομο. Απέχει μόλις 20 χλμ. από το κέντρο, 8 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη Γλυφάδα για ψώνια και το μοναδικό γήπεδο Γκολφ 18 οπών στην Αθήνα!

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βουλιαγμένη είναι ένα από τα πιο αξιοζήλευτα ακίνητα της Ελλάδας για τις βραχώδεις ακτές, τις αμμώδεις παραλίες και τα πολυτελή ξενοδοχεία της, όπως το εμβληματικό ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace. Η πανέμορφη λίμνη και οι λευκές αμμώδεις παραλίες της Βουλιαγμένης την καθιστούν ιδανική για κολύμπι, ιστιοπλοΐα και θαλάσσιο σκι. Φιλοξενεί μια αποκλειστική μαρίνα, ενώ η προκυμαία της είναι διάσπαρτη με καφετέριες και εστιατόρια. Είναι ιδανική για οικογένειες και όσους αναζητούν μια ήσυχη, γαλήνια ζωή σε αρμονία με τη φύση.

Προσβασιμότητα: Η Βουλιαγμένη συνδέεται καλά με το κέντρο της πόλης και την ακτή με λεωφορεία, ενώ απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας μια γρήγορη απόδραση στα νησιά. Το Καβούρι απέχει μόλις 25 λεπτά οδικώς από το διεθνές αεροδρόμιο.

Δυνατότητες επένδυσης: Η Βουλιαγμένη ήταν πάντα ελκυστικό για τους επενδυτές ακινήτων λόγω της ανεκτίμητης φυσικής ομορφιάς του και της σχετικά περιορισμένης προσφοράς ακινήτων.
Характеристики
Типология
Квартира
Договор
Аренда
Этаж
1
Этажность здания
4
Лифт
Да
Площадь
55 m²
Помещения
2
Спальни
1
Ванные
1
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Внешняя планировка
  • Сигнализация
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 1 500/месяц
Цена за м²
27 €/m²
Подробности о расходах
Залог
Неуказана
Энергоэффективность
  • Год постройки

    1987
  • Состояние

    Отличное / Отремонтированное
  • Отопление

    Централизованное, на дизельном топливе
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+5 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем