1/19

Отдельный дом на одну семью 156 m², новая, Agkairia, Paros

Paros
€ 870 000
4 помещения
156 m²
2 ванные
Нет Лифт

Пометка

Объявление обновлено 19.07.2024
Описание

ID: 17578

Αυτή η εκπληκτική μονοκατοικία βρίσκεται στο γραφικό χωριό της Αλυκής στην Πάρο, προσφέροντας μια απαράμιλλη πανοραμική θέα προς το γαλάζιο του Αιγαίου. Η Αλυκή είναι ένα ειδυλλιακό χωριό που βρίσκεται στην νότια πλευρά της Πάρου, με θέα προς το γαλάζιο του Αιγαίου και το όμορφο νησί της Αντιπάρου. Χαρακτηρίζεται από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των κυκλαδίτικων χωριών, με λευκά σπίτια, στενά σοκάκια και όμορφους κήπους γεμάτους λουλούδια.

Η Αλυκή προσφέρει μια ήρεμη και γνήσια εμπειρία της Πάρου, αποτελώντας ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν ηρεμία και φυσική ομορφιά. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την παραδοσιακή κουζίνα σε ταβέρνες δίπλα στη θάλασσα ή να ανακαλύψουν τις όμορφες παραλίες της περιοχής, όπως οι παραλίες της Φαραγγάς και του Πισσίου.

Το χωριό αποτελεί επίσης έναν ιδανικό βάση για να εξερευνήσετε τα γύρω αξιοθέατα και τις παραλίες του νησιού, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών στην Πάρο.

Η μονοκατοικία αυτή διαθέτει εντυπωσιακό εσωτερικό χώρο 156 τ.μ, ενσωματωμένο σε ένα οικόπεδο 2.850 τ.μ. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, με το κύριο υπνοδωμάτιο να περιλαμβάνει ένα πλήρως εξοπλισμένο en suite μπάνιο και walk-in closet. Κατασκευασμένη το 2023 με ενεργειακή απόδοση τύπου Α, η ιδιοκτησία διαθέτει ενεργειακό τζάκι και θερμοπρόσοψη sto, παρέχοντας στους κάτοικους άνεση και θερμότητα κατά τους χειμερινούς μήνες. Επιπλέον, διαθέτει αντλία θερμότητας και αυτονομία θέρμανσης σε κάθε δωμάτιο, καθιστώντας την οικονομικά αποδοτική και φιλική προς το περιβάλλον. Ο εσωτερικός χώρος είναι επιπλέον εξοπλισμένος με σύστημα κλιματισμού VRV για άνετη διαβίωση κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Έξω, μια πέργκολα 36 τ.μ περιλαμβάνει ένα εξωτερικό BBQ και νεροχύτη, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον για ψυχαγωγία και φιλοξενία.

Επιπλέον, υπάρχουν στεγασμένες θέσεις στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια στην καθημερινή χρήση. Αυτή η μοναδική ιδιοκτησία συνδυάζει την πολυτέλεια με την άνεση και την απόλαυση της θέας, προσφέροντας έναν ιδανικό τόπο διαβίωσης στον παραδεισένιο κόσμο της Πάρου.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8138
☎️ 210 6812500
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
156 m²
Помещения
4
Спальни
3
Ванные
2
Меблировано
Нет
Гараж, машиноместа
2 в частный гараж/парковка
Отопление
Автономное, блок питания
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Сигнализация
  • Бассейн
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 870 000
Цена за м²
5 577 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

A

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+16 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем