Дуплекс Παλαιό Φάληρο, Άγιος Πέτρος, Παλαιό Φάληρο

Παλαιό ΦάληροΠαλαιό Φάληρο
€ 1 125 000
4 помещения
148 m²
2 ванные
Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 20.05.2024
Описание

ID: 926116

Αυτή η οροφομεζονέτα στο Παλαιό Φάληρο προσφέρει υπερπολυτελείς χώρους και πληθώρα ανέσεων σε μια εξαιρετική τοποθεσία. Ας αναλύσουμε τα χαρακτηριστικά της:
1. Μέγεθος και διαρρύθμιση: Η οροφομεζονέτα έχει εντυπωσιακή έκταση 149 τ.μ. και απλώνεται σε τρία επίπεδα: 4ος, 5ος και δώμα. Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο και WC.
2. Κατασκευή και ενεργειακή απόδοση: Κατασκευάστηκε το 2024 και ανήκει στην ενεργειακή κλάση Α++, προσφέροντας χαμηλό κόστος λειτουργίας και υψηλή ενεργειακή απόδοση.
3. Εσωτερικοί χώροι: Περιλαμβάνουν σαλόνι, κουζίνα και μπάνια πλήρως εξοπλισμένα με ιταλική κουζίνα από την Veneta Cucine και εντοιχισμένες συσκευές Bosch. Υπάρχει επίσης θέρμανση με κλιματισμό και ενδοδαπέδια θέρμανση στο μπάνιο.
4. Εξωτερικοί χώροι: Η οροφομεζονέτα διαθέτει μεγάλες βεράντες με πανοραμική θέα, πισίνα, roof garden και χώρο για barbeque.
5. Άλλα χαρακτηριστικά: Στα πλεονεκτήματα περιλαμβάνονται οι δύο θέσεις στάθμευσης στην πιλοτή, η αποθήκη, το τζάκι φυσικού αερίου, η θερμοπρόσοψη, ο φορτιστής αυτοκινήτου.
6. Περιοχή και πρόσβαση: Βρίσκεται σε οικιστική γειτονιά με εύκολη πρόσβαση σε πάρκα, αγορές, super markets, τραμ, στάσεις λεωφορείων και την θάλασσα.
Συνολικά, αυτή η οροφομεζονέτα προσφέρει πολυτελή διαβίωση σε μια εξαιρετική τοποθεσία, με εξαιρετικές παροχές και θέα.
Τιμή: €1.125.000. Hellenic Pearls VIP Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6942456670, email: info@hellenicpearls.com, website: www.hellenicpearls.com
Характеристики
договор
Продажа
типология
Дуплекс | Элитная недвижимость
Площадь
148 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 2 ванные
этаж
4° этаж, с лифтом
всего этажей здания
3 этажи
Машиноместа
2 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Бассейн
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 1 125 000
Энергоэффективность

Потребление энергии

A+

Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем