1/2

Хотите больше фотографий?

Запросите фото у рекламодателя

Участок под застройку Продажа

Vasilika
€ 35 000
700 m²

Пометка

Объявление обновлено 08.08.2024
Описание

ID: 9323

Οικοδομήσιμο Οικόπεδο στο Μονοπηγάδο Θεσσαλονίκης

Ανακαλύψτε την ιδανική βάση για το σπίτι των ονείρων σας στην καρδιά του Μονοπηγάδου Θεσσαλονίκης, με αυτό το εξαιρετικό οικόπεδο 700 τ.μ. Προσφέρεται σε εξαιρετική τιμή 35.000€, αυτή η σπάνια ευκαιρία συνδυάζει μοναδική τοποθεσία με τεράστια δυναμική ανάπτυξης.

Κύρια Χαρακτηριστικά:

Άρτιο & Οικοδομήσιμο: Το οικόπεδο αυτό είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, εξασφαλίζοντας ότι πληροί όλα τα κριτήρια για κατασκευή, σύμφωνα με τις τοπικές αστικές πολεοδομικές ρυθμίσεις. Είτε ονειρεύεστε να κατασκευάσετε μια πολυτελή κατοικία, ένα γοητευτικό εξοχικό ή μια επενδυτική περιουσία, αυτό το οικόπεδο αποτελεί την ιδανική βάση.
Κεντρική Τοποθεσία: Βρίσκεται στο κέντρο του Μονοπηγάδου, διαθέτει άμεση πρόσβαση στον κεντρικό δρόμο, προσφέροντας εξαιρετική συνδεσιμότητα. Η στρατηγική τοποθεσία εξασφαλίζει ότι οι καθημερινές ανέσεις και οι τοπικές αγορές βρίσκονται μόλις λίγα βήματα μακριά.
Ζωντανή Κοινότητα: Το Μονοπηγάδο είναι γνωστό για την φιλόξενη κοινότητα και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του. Ζώντας εδώ, θα απολαύσετε την ηρεμία της ζωής στο χωριό ενώ θα επωφεληθείτε από την εγγύτητα στη Θεσσαλονίκη.
Επενδυτική Δυναμική: Με την ανταγωνιστική τιμή και την εξαιρετική τοποθεσία του, αυτό το οικόπεδο αντιπροσωπεύει μια σημαντική επενδυτική ευκαιρία. Είτε επιθυμείτε να κατασκευάσετε άμεσα είτε να το κρατήσετε ως περιουσιακό στοιχείο, η δυναμική για αύξηση της αξίας του είναι σημαντική.

Κατακτήστε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι του Μονοπηγάδου Θεσσαλονίκης. Με τον συνδυασμό της στρατηγικής τοποθεσίας, της οικοδομήσιμης κατάστασης και της επενδυτικής δυναμικής, αυτό το οικόπεδο είναι κάτι παραπάνω από ένα κομμάτι γης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο Myro Real Estate.
Характеристики
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Типология
Участок под застройку
Площадь
700 m²
Доступ к дороге / преимущественное право проезда
С автострады
Информация о ценах
Цена
€ 35 000
Цена за м²
50 €/m²
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем