Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
1/14
Λογότυπο
Λογότυπο

Отдельный дом на одну семью 249 m², новая, Archaia Epidavros, Epidavros

Epidavros
€ 580 000
4 помещения
249 m²
3 ванных
Нет Лифт
Балкон
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 30.08.2024
Описание

ID: 2196

Κωδικός ακινήτου: 2196 - Επίδαυρος Αρχαία Επίδαυρος ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 249 τ.μ. σε οικόπεδο 1500 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 3 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε θάλασσα, κουφώματα ενεργειακά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, πισίνα, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 30 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 700 μέτρα απόσταση από πόλη 27000 μέτρα απόσταση από χωριό 2000 μέτρα - Τιμή: 580.000 €
Σε μία από τις όμορφοτερες περιοχές της Αρχαίας Επιδάυρου, με ανεμπόδιστη θεα προς την θαλασσα του κολπου της περιοχής, διατίθεται προς πώληση, υπό κατασκευή, ανεξάρτητη Μονοκατοικία τριών (3) επιπέδων, εμβαδού 249 τ.μ. με δική του έκταση επιφάνειας 1.500 τ.μ.

Η κατοικία βρίσκεται στο στάδιο ανέγερσης και έχει ξεκινήσει σε πρώτη φάση η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρο.

Το 1ο επίπεδο της κατοικίας στο ισόγειο με άμεση πρόσβαση στον κήπο, θα αποτελείται από έναν μεγάλο αδιαμόρφωτο χώρο.

Το 2ο επίπεδο στον ημιόροφο θα περιλαμβάνει χώρο κουζίνας τραπεζαρίας και καθιστικού, δύο άνετα υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και βεράντες με πανοραμική θέα στην θαλασσα.

Στο 3ο επίπεδο στην σοφίτα θα βρίσκεται ένα άνετο υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο.

Η κατοικία πρόκειται να αποτελεί πρότυπο κατασκευής με υλικά υψηλής προδιαγραφής, ενεργειακής κλασης Α+ με θερμοδιακοπτομενα κουφώματα αλουμινίου,ενεργειακό τζάκι,ηλιακό θερμοσίφωνα, αντλια θερμότητας ψύξης-θέρμανσης και με fan coil, φωτοβολταικά πάνελ για μερική ηλεκτρική αυτονομία.

Το οικόπεδο της κατοικίας θα είναι περιφραγμένο με πετρόχτιστους τοίχους, σε συνδυασμό με σύγχρονα οικοδομικά υλικά, δημιουργωντας ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Το ακίνητο θα είναι πλήρως παραδοτέο εντός των 14 μηνών. Θα υπάρχει δυνατότητα κατασκευής πισίνας με επιπλέον κόστος. (Η άδεια οικοδομής θα εκδοθεί για την πισινα) Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά την διάρκεια της κατασκευής, ο ιδιοκτήτες θα έχουν την δυνατότητα επιλογής, ως προς την διαμόρφωση των υλικών για τον εσωτερικό χώρο, κουζίνα, μπανιο, κτλ.

Αξιζει να σημειωθει οτι, διατίθεται προς πώληση, ομορη κατοικια, η οποια προοριζεται να γινει υποσκαφη κατασκευή 240 τ.μ. με δικο της οικοπεδο περιπου 1.500 τ.μ. στην τιμη των 700.000 ευρω.

Μεσιτικό γραφείο: Αργολική ΜεσιτικήNαύπλιο: Μπουμπουλίνας 19Τηλέφωνα: 27520 99099 / 6977667844email: argoliki.mesitiki@gmail.comΓια περισσότερα ακίνητα στον νομό Αργολίδας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του γραφείου μας: www.argolikimesitiki.gr

Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
249 m²
Помещения
4
Спальни
3
Ванные
3
Меблировано
Нет
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, блок питания
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
  • Бассейн
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 580 000
Цена за м²
2 329 €/m²
Энергоэффективность
  • Состояние

    Новое / На стадии строительства
  • Отопление

    Централизованное, блок питания
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+11 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем