1/20

Отдельный дом на одну семью 240 m², Melidoni, Geropotamos

Geropotamos
€ 600 000
5+ помещения
240 m²
3+ ванные
Нет Лифт
Балкон

Пометка

Объявление обновлено 24.07.2024
Описание

ID: EK-6472001

Προς πώληση: Υπέροχο διώροφο κτίριο 240 τ.μ. σε ένα από τα πιο γοητευτικά σημεία της Κρήτης, στην περιφέρεια του παραθαλάσσιου χωριού Μπαλί Ρεθύμνου!
Αυτό το πολυτελές κτίριο, κατασκευασμένο το 2006 σε οικόπεδο 1000 τ.μ., αντιπροσωπεύει την απόλυτη συνδυασμό μεταξύ άνεσης, πολυτέλειας και θέας. Τοποθετημένο μόλις 3 λεπτά μακριά από τις αμμώδεις παραλίες του Μπαλί Ρεθύμνου, αυτή η ιδιοκτησία αποτελεί την ιδανική επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για εκμετάλλευση.
Ο πρώτος όροφος του κτιρίου περιλαμβάνει μία φωτεινή κατοικία 120 τ.μ., με άνετους χώρους που απλώνονται μπροστά στα μάτια σας. Ο ενιαίος χώρος σαλοτραπεζαρίας και κουζίνας δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φιλοξενίας, ενώ τα 3 υπνοδωμάτια με τις εντυπωσιακές εντοιχισμένες ντουλάπες και τα 2 λαμπερά μπάνια προσφέρουν την ιδανική ιδιωτική απόδραση. Η παρουσία αποθήκης προσφέρει περισσότερη λειτουργικότητα και οργάνωση.
Στο ισόγειο, θα βρείτε τρεις ανεξάρτητες δίχωρες γκαρσονιέρες, καθεμία με το δικό της άνετο καθιστικό και κουζίνα σε ενιαίο χώρο, ένα ζεστό υπνοδωμάτιο με ντουλάπα και ένα μοντέρνο μπάνιο.
Η ποιοτική κατασκευή και η προνομιακή τοποθεσία καθιστούν αυτήν την ιδιοκτησία μια μοναδική ευκαιρία στην αγορά. Αναζητάτε τον ιδανικό τόπο για να ζήσετε ή να επενδύσετε; Εδώ είναι η απάντηση!
Μεσιτικό ΔΙΑΥΛΟΣ
Τηλ. 28340 22011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Πληροφορούμε τους ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας που βρίσκεται στους πρώην Δήμους Γεροποτάμου, Κουλούκωνα και Αρκαδίου (νυν Δήμους Μυλοποτάμου και Ρεθύμνου, αντίστοιχα) ότι οι περιοχές αυτές βρίσκονται σε διαδικασία κτηματογράφησης και καταγραφής των ακινήτων στο Εθνικό Κτηματολόγιο.
Το γραφείο μας, ως Γραφείο Διεκπεραίωσης Υποθέσεων, αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη διαδικασία σύνταξης και υποβολής των δηλώσεων αυτών.
Θα μας βρείτε στο Πέραμα Ρεθύμνου, κοντά στην παλιά γέφυρα και έναντι του Βρεφονηπιακού Σταθμού και στο τηλέφωνο 28340 22011.
Ωράριο Λειτουργίας για Κτηματογράφηση Δευτέρα – Σάββατο
Ώρες Λειτουργίας για Κτηματογράφηση 9:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Этажность здания
2
Лифт
Нет
Площадь
240 m²
Помещения
5+
Спальни
6
Ванные
3+
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Информация о ценах
Цена
€ 600 000
Цена за м²
2 500 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

Ε

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+17 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем