Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Ασανσέρ
Μπάνιο
Σαλόνι
W.C
Υπνοδωμάτιο
1/15
Σαλόνι

Студия Εικοστής Πέμπτης Μαρτίου 17, 553 37, Τριανδρία, Triandria, Triandria - Doxa

Triandria - DoxaΕικοστής Πέμπτης Μαρτίου 17, 553 37, Τριανδρία
€ 48 000
1 помещение
30 m²
1 ванная
Этаж S
Нет Лифт
Меблировано

Пометка

Объявление обновлено 07.09.2024
Описание

ID: 1005-10055


ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ #1005-10055
Καλώς ήλθατε σε αυτήν την εκπληκτική γκαρσονιέρα που συνδυάζει μοναδικά την άνεση και την πρακτικότητα σε έναν εντυπωσιακά ανακαινισμένο χώρο. Βρισκόμενη στον ημιυπογειο όροφο ενός γοητευτικού κτιρίου του 1965, αυτή η γκαρσονιέρα 30 τ.μ. αναδύεται ως πραγματικό κόσμημα. Η ενιαία διαρρύθμιση του σαλονιού και της κουζίνας αναδεικνύει τον χώρο, δημιουργώντας έναν ευρύχωρο, φιλόξενο χώρο ζωής. Η λειτουργική κουζίνα είναι εξοπλισμένη με τα τελευταία μοντέλα συσκευών, ενώ το σύγχρονο μπάνιο προσφέρει άνεση με τον πρακτικό ντους του. Η φυσική φωτεινότητα πλημμυρίζει τον εσωτερικό χώρο, ενώ τα συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια διασφαλίζουν εξαιρετική μόνωση από θόρυβο και θερμοκρασιακές μεταβολές. Η θωρακισμένη πόρτα προσθέτει ένα επίπεδο ασφαλείας, ενώ το πλακάκι στο δάπεδο διευκολύνει τη συντήρηση και την καθαριότητα. Ο κλιματισμός εξασφαλίζει την ιδανική θερμοκρασία και άνεση, ενώ η πλήρης επίπλωση και ο ηλεκτρικός εξοπλισμός, περιλαμβανομένων στην τιμή, καθιστούν τη μετακόμιση μια άνετη εμπειρία. Τοποθετημένη σε μια περιοχή πλούσια σε παροχές, αυτή η γκαρσονιέρα αναδεικνύεται ως εξαιρετική επιλογή για επενδυτές, ενθαρρύνοντας την εκμετάλλευση και την ενοικίαση. Ένα πραγματικό κόσμημα που συνδυάζει την ποιότητα ζωής με την επιχειρηματική ευκαιρία.


| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Характеристики
Типология
Студия
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
Полуподвал
Лифт
Нет
Площадь
30 m²
Помещения
1
Спальни
1
Ванные
1
Меблировано
Да
Балкон
Нет
Отопление
Централизованное, блок питания
Другие характеристики
  • Внешние рамы из стеклопакета / ПВХ
  • Внешняя планировка
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 48 000
Цена за м²
1 600 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

Γ

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+12 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем