1/18

Отдельный дом на одну семью 263 m², Центр, Krousonas

Krousonas
€ 150 000
263 m²
2 ванные
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 01.08.2024
Описание

ID: 232091005-196

Πωλείται διπλοκατοικία 263,2 τ.μ στον Κρουσώνα Ηρακλείου Κρήτης με εμβαδόν οικοπέδου 183,71 τ.μ .Το χωριό βρίσκεται στους πρόποδες του Ψηλορείτη, μόλις 15 - 20 λεπτά από την παραλία της Αμμουδάρας και το Ηράκλειο. Το σπίτι είναι στο σύνολο του πετρόκτιστο και αποτελείται από ημιυπόγειο 131,6 τ.μ και ισόγειο όροφο 131,6 τ.μ. Βρίσκεται στο καλύτερο σημείο του χωριού, στον κεντρικό δρόμο. Έχει πρόσβαση από δύο δρόμους. Η κατοικία είναι κατασκευής του 1964 & η ανακαίνιση του ισογείου ολοκληρώθηκε το 2015 . Το ημιυπόγειο αποτελείται από μία κουζίνα, ένα σαλόνι, ένα μπάνιο και δύο αποθήκες. Το ισόγειο αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ενιαίο - κουζίνα, σαλόνι, μπάνιο, αποθήκη. Τα δύο επίπεδα (131,6 τ.μ και 131,6 τ.μ) έχουν ξεχωριστή είσοδο, ενώνονται με μια εξωτερική σκάλα που καταλήγει σε εσωτερική αυλή και αποτελούν δύο ξεχωριστές κατοικίες. Κάτω από την προαναφερθείσα σκάλα έχει δημιουργηθεί ένα μικρό κουζινάκι. Διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, τζάκι, γκαράζ, αποθήκες. Υπάρχουν αυλές μπροστά και πίσω από το σπίτι. Η μία αυλή έχει θέα στο βουνό ενώ από την ταράτσα υπάρχει ανεμπόδιστη θέα προς το Ηράκλειο, την θάλασσα και την Ντία. Ολόκληρη η ταράτσα είναι στρωμένη με πλακάκια.
Τιμή πώλησης : 150.000 ευρώ
Μεσιτικό γραφείο RE/MAX Residence Pro
Σύμβουλος Ακινήτου Natalia Saronova - Πληροφορίες 6936875138

Δραστηριότητες πάνω στα βουνά:
1. Το Οροπέδιο Λιβάδι βρίσκεται 9χλμ δυτικά του Κρουσσώνα στις ανατολικές πλαγιές του Ψηλορείτη. Είναι ένα πανέμορφο μέρος για να επισκεφτεί κάποιος ειδικά την άνοιξη, όταν οι 300.000 αχλαδιές και μηλιές είναι ανθισμένες. Το καταπράσινο ήρεμο οροπέδιο με φόντο τις γυμνές κορφές του Ψηλορείτη αποτελούν ένα μοναδικό τοπίο.
2.Το Οροπέδιο του Βρομώνερου ή ο Λάκκος της Λίμας .Στο Βρωμόνερο υπάρχει ένα από τα ωραιότερα και πιο παρθένα πρινοδάση της Κρήτης. Στο οροπέδιο υπάρχει χώρος για κατασκήνωση, παγκάκια, βρύσες, ψησταριές κλπ, τα οποία κάνουν την απόδραση στην εξοχή πολύ πιο ευχάριστη. Επίσης υπάρχει καταφύγιο με τα στοιχειώδη σε σχετικά κοντινή απόσταση.
3.Το φαράγγι του Κρουσσώνα ή της Γαϊδουροράχης βρίσκεται 3km δυτικά του Κρουσσώνα Ηρακλείου και διασχίζει τον Ψηλορείτη. Ονομάζεται έτσι από το σχήμα του βουνού, που μακρυά θυμίζει καμπούρα γαιδάρου. Ξεκινάει από την Αρχαία Ζώμινθο, κοντά στα Ανώγεια και καταλήγει στο χωριό Κιθαρίδα, κοντά στον Κρουσώνα.
Το φαράγγι είναι αρκετά άγριο και εντυπωσιακό, ενώ το χειμώνα έχει λίγο νερό. Σε ένα σημείο του, κοντά στο Λιβάδι δημιουργεί μικρά καταρρακτάκια. Φιλοξενεί μεγάλο αριθμό πτηνών και ζώων.
Ο Κρουσώνας βρίσκεται στους ανατολικούς πρόποδες του Ψηλορείτη & απέχει από το Ηράκλειο 21,8 χιλιόμετρα.
Η περιοχή διαθέτει 2 Δημοτικά Σχολεία, 2 νηπιαγωγεία, Γυμνάσιο, Λύκειο, ΚΕΠ, ΟΤΕ, περιφερειακό ιατρείο κ.α.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Площадь
263 m²
Ванные
2
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Камин
Информация о ценах
Цена
€ 150 000
Цена за м²
570 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    1964
  • Отопление

    Централизованное, на дизельном топливе
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+15 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем