Односемейная вилла 63085, Pefkochori, Pallini

Pallini63085
€ 595 000
5 помещения
182 m²
2 ванные
Нет Лифт
Балкон
Меблировано
Объявление обновлено 21.04.2023
Описание

ID: EK-652508

ΠΟΥΛΙΟΎΝΤΑΙ ΒΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΛΑΡΟΚΑΒΟΣ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
ΔΙΟΡΟΦΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ, ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ.

ΥΠΟΓΕΙΟ
Playroom, Αποθηκευτικός χώρος, Λεβητοστάσιο. Οι επιστρώσεις δαπέδων αποτελούνται από ματ γρανιτοειδείς πλάκες διαστάσεων 33Χ66 ZEROSEI ιταλικής προελεύσεως.
ΙΣΟΓΕΙΟ
Σαλοκουζίνα, Καθιστικό, WC σε διαφορετικό επίπεδο. Οι επιστρώσεις δαπέδων αποτελούνται από στιλπνές γρανιτοειδείς πλάκες διαστάσεων 60Χ60 RIVIERA MOKA ιταλικής προελεύσεως.
ΟΡΟΦΟΣ
Δωμάτια 3 , χολ, και μπάνιο. Οι επιστρώσεις δαπέδων αποτελούνται από γρανιτοειδείς πλάκες διαστάσεων 60Χ60 GRAFICS IVORY ιταλικής προελεύσεως.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
Εξωτερικά κουφώματα
Εξωτερικά κουφώματα άριστων προδιαγραφών της γερμανικής εταιρίας schuco η της εταιρίας Finstral στη νέα μοντέρνα σειρά χρωμάτων sample η λευκή πέρλα με ανασυρόμενες η ανοιγόμενες με ανάκληση μπαλκονόπορτες βαρέως τύπου και ενεργειακούς υαλοπίνακες .
Εσωτερικά κουφώματα
Εσωτερικές ιταλικές πόρτες μοντέρνας αντίληψης

ΚΟΥΖΙΝΑ Γωνιακή κουζίνα μήκους 3,60 ιταλικής κατασκευής και προέλευσης από λάκα και χρωματισμένο τζάμι σε συγγενή απόχρωση της λάκας καθώς και ντουλάπια ίδιου μήκους και ιδίων υλικών με αμορτισέρ και μηχανισμούς συρταριών του οίκου VA VITALI.

ΜΠΑΝΙΑ(WC)
ΙΣΟΓΕΙΟ
Οι τοίχοι υπενδεδυμένοι με πλακάκια MARENCO ιταλικής προέλευσης , τοποθετημένα με φαλτσογωνίες . Είδη υγιεινής της γερμανικής εταιρίας VILLEROY & BOCH και Liaison με εντοιχιζόμενο καζανάκι και κρεμαστή λεκάνη. Ντουζιέρα χτιστή υπενδεδυμένη με γυάλινη ψηφίδα GLASS MOSAIC, στήλη υδρομασάζ και καμπίνα από κρύσταλλο.

ΟΡΟΦΟΣ
Οι τοίχοι υπενδεδυμένοι με πλακάκια ιταλικής προέλευσης ANDE BIANCO τοποθετημένα με φαλτσογωνίες . Είδη υγιεινής της γερμανικής εταιρίας VILLEROY & BOCH με εντοιχιζόμενο καζανάκι και κρεμαστή λεκάνη με μπανιέρα CARRON GARONITE βαρέως τύπου, ασύμμετρη με υδρομασάζ, διαστάσεων 1.55X0.95 της εταιρίας Carron.

ΣΚΑΛΕΣ
Μάρμαρα 3cm με μουρέλο 180ο σε μπέζ απόχρωση ιταλικά τύπου καρναζέικο επενδύει τις σκάλες πρώτου και δευτέρου ορόφου.

ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΑ
Τα κιγκλιδώματα των μπαλκονιών αναπτύσσονται περιμετρικά και αποτελούνται από γυαλί 10cm με μεμβράνη ασφαλείας.

ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ-ΦΕΡΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
Οπλισμένο σκυρόδεμα από χάλυβα ελληνικής κατασκευής αντισεισμικής θωράκισης ΣΙΔΕΝΟΡ S500s και σκυρόδεμα κατηγορίας C 20/25 INTERBETON. Κατασκευή της οικοδομής από συνήθεις ξυλότυπους κατά το μεγαλύτερο μέρος και εμφανή μπετά στις όψεις.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΩΡΟΣ
Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου με φυτά και χλοοτάπητα, με αυτόματο πότισμα καθώς και διαμόρφωση φυτικού τοίχους για ιδιωτικοποίηση ιδιοκτησιών

ΠΙΣΙΝΑ
Πισίνα διαστάσεων 10Χ50 συμβατικής κατασκευής (οπλισμένο σκυρόδεμα) με κανάλι υπερχείλισης και μηχανήματα του οίκου ASTRAL SA επενδυμένη με υαλωμένη ψηφίδα MOSAIC και επωξυδικά υλικά δυο συστατικών.

Εγκατάσταση συστήματος συναγερμού Caddix με 2 ανιχνευτές χώρων και εσωτερικές παγίδες σε κάθε κούφωμα. Περιμετρικός έλεγχος συγκροτήματος από κάμερες ασφαλείας υψηλής ευκρίνειας με δυνατότητα ελέγχου του συγκροτήματος μέσω ιντερνέτ από οπουδήποτε.
ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΨΥΞΗ
Θέρμανση με μηχανήματα της εταιρίας KITURAMI χαμηλής όχλησης και εξαιρετικά χαμηλών ρύπων με προεγκατάσταση παροχών κλιματιστικών συσκευών καθώς και προεγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Площадь
182 m²
Помещения
5 (4 спальни, 1 другая), 2 ванные
этаж
Нулевой этаж, с подъездом для инвалидов
всего этажей здания
3 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Бассейн
ТВ система со спутниковой антенной
Меблировано
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 595 000
плата за кондоминиум
€ 10/месяц
Энергоэффективность
год постройки
2017
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, напольное, блок питания
энергетическая сертификация
Не подлежащий
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем