Дуплекс, отличное состояние, 138 m², Pigadakia, Вуле

Вуле
€ 2 800/месяц
4 помещения
138 m²
2 ванные
Лифт
Балкон
Меблировано
Объявление обновлено 17.04.2024
Описание

ID: W-02VHS2

Σας παρουσιάζουμε ένα πολύ λειτουργικό και ελκυστικό ακίνητο στα Πηγαδάκια Βούλας , που θα κάνει την οικογενειακή διαβίωση σε αυτό το ηλιόλουστο, ήσυχο προάστιο της Αθήνας πολύ εύκολη και άνετη.

Πρόκειται για μια πολύ καλά συντηρημένη, μοντέρνα , με υλικά υψηλής ποιότητας, μεζονέτα ισογείου - 1ου ορόφου, κατασκευής 2003. Διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας ξύλινα δάπεδα στα δωμάτια, εντοιχισμένες ντουλάπες, δύο υπνοδωμάτια (το ένα με ιδιωτικό όμορφο μπάνιο) και ένα επιπλέον δωμάτιο, είτε για γραφείο είτε για 3ο υπνοδωμάτιο. Η θέρμανση είναι αυτόνομη , πετρελαίου και υπάρχει αυτονομία μεταξύ των 2 επιπέδων. Διαθέτει, επιπλέον, τζάκι . Ο 1ος όροφος διαθέτει ,επίσης, δική του είσοδο.
Διατίθεται επιπλωμένη, με όλες τις απαραίτητες συσκευές, έτοιμη να υποδεχτεί τους επόμενους ενοικιαστές.

Επιπρόσθετα, στις ανέσεις του ακινήτου συμπεριλαμβάνονται μια εξωτερική πισίνα (κοινή χρήση για όλο το κτίριο), δύο θέσεις στάθμευσης (η μία στεγάζεται στο υπόγειο και η άλλη βρίσκεται στην πυλωτή της πολυκατοικίας) και δύο μεγάλες βεράντες με ωραία θέα στην πισίνα και τον κήπο.

Η Βούλα είναι μια προνομιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και μόλις 30 λεπτά μακριά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βούλα είναι μια ζωντανή αλλά ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή που φιλοξενεί μοντέρνες μπουτίκ, wine bars, καφετέριες, εστιατόρια, μια υπέροχη ακτογραμμή και ένα καλά εξοπλισμένο δημόσιο νοσοκομείο. Διαθέτει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο με σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια και τράπεζες και βρίσκεται κοντά σε διεθνή σχολεία.

Προσβασιμότητα: Πρόσβαση με λεωφορείο στο κέντρο της πόλης και στη Γλυφάδα, τον πλησιέστερο εμπορικό κόμβο και μόλις 20 λεπτά οδικώς από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας. Απέχει δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το πιο σημαντικό νέο έργο ανάπτυξης ακινήτων στο Ελληνικό.
Характеристики
договор
Аренда
типология
Дуплекс | Элитная недвижимость
Площадь
138 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 2 ванные
этаж
Нулевой этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Бассейн
ТВ система со спутниковой антенной
Меблировано
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 2 800/месяц
залог
Неуказана
Энергоэффективность
год постройки
2003
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на дизельном топливе
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем