1/25

Отдельный дом на одну семью 500 m², Центр, Markopoulo

Markopoulo
€ 850 000
5+ помещения
500 m²
3+ ванные
Нет Лифт
Балкон
Меблировано
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 10.09.2024
Описание

ID: 1401

Προσφέρονται προς πώληση δύο πολυτελείς μονοκατοικίες σε ήσυχη περιοχή του Μαρκοπούλου, κοντά στο δάσος του Κουβαρά και λίγα χιλιόμετρα από το Πόρτο Ράφτη σε οικόπεδο έκτασης 4.000 τ.μ..

Κάθε μονοκατοικία προσφέρει άνετο εσωτερικό χώρο 250 τ.μ. σε τρία επίπεδα με μεγάλους, φωτεινούς χώρους και ευρύχωρα δωμάτια με πολυτελή υλικά.

Κάθε μονοκατοικία αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων ένα είναι master, 2 κουζίνες, 2 σαλόνια, 3 μπάνια και 1 WC, παρέχοντας έτσι άνεση και λειτουργικότητα στους κατοίκους τους και χωρίζεται σε 2 ξεχωριστές κατοικίες που ενοποιούνται με εσωτερική σκάλα. Όλοι οι χώροι συνδυάζουν μοντέρνα αισθητική και υψηλής ποιότητας υλικά και προσφέρουν ανεπανάληπτη εμπειρία διαβίωσης. Κάθε μονοκατοικία έχει 3 μεγάλες βεράντες με πανοραμική θέα.

Ο κήπος δίνει τη δυνατότητα χαλάρωσης και ηρεμίας καθώς είναι πλήρως διαμορφωμένος και περιλαμβάνει πισίνα και το οικόπεδο εκτείνεται σε ελαιώνα.

Το ακίνητο διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, προσφέροντας έτσι αποτελεσματική θέρμανση κατά τους χειμερινούς μήνες και ο ενεργειακός του χαρακτήρας Β+ διασφαλίζει χαμηλές ενεργειακές δαπάνες.

Με τέσσερις καλυμμένες θέσεις στάθμευσης, κλιματισμό, δάπεδα από ξύλο, τζάκι, τέντες, παράθυρα αλουμινίου με σίτες, πόρτα ασφαλείας και συναγερμό, αυτές οι μονοκατοικίες προσφέρουν έναν ασφαλή και πολυτελή τρόπο ζωής.

Ιδανικές για οικογένειες που αναζητούν άνεση, ποιότητα και ασφάλεια, οι μονοκατοικίες προσφέρονται μαζί σε τιμή 850.000€ και με κωδικό ακινήτου #1401.

Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью | Элитная недвижимость
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Этаж
Нулевой этаж
Этажность здания
3
Лифт
Нет
Площадь
500 m²
Помещения
5+
Спальни
8
Ванные
3+
Меблировано
Да
Балкон
Да
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, напольное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Внешняя планировка
  • Камин
  • Сигнализация
  • Бассейн
  • Железная дверь
Информация о ценах
Цена
€ 850 000
Цена за м²
1 700 €/m²
Энергоэффективность

Потребление энергии

B+

Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΘΗΣ