Двухкомнатная квартира второй этаж, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - Lykavittos
€ 820 000
3 помещений
134 m²
2 ванные
Этаж 2
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 22.04.2024
Описание

ID: 11225

Στην καρδιά του πολυσύχναστου Κολωνακίου, αυτό το εκλεπτυσμένο διαμέρισμα διαθέτει 134 τ.μ. στον 2ο όροφο μιας κατασκευής του 1960. Ανακαινισμένο με γούστο, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία αγοράς για επαγγελματική ή επενδυτική χρήση.

Το διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, έναν ευρύχωρο σαλόνι, τραπεζαρία, κλειστή κουζίνα, μπάνιο και WC. Οι ευρύχωροι χώροι σχεδιάζονται με έμφαση στην λειτουργικότητα και την άνεση, ενώ τα μεγάλα παράθυρα διασφαλίζουν τη φυσική φωτεινότητα σε όλο τον χώρο.

Η θέα από τη βεράντα του διαμερίσματος περιλαμβάνει την Ακρόπολη, προσφέροντας ένα μοναδικό αισθητικό και πνευματικό πλούτο. Το δάπεδο είναι επενδυμένο με παρκέ, τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια, και η θέρμανση είναι κεντρική με φυσικό αέριο.

Η ασφαλής πρόσβαση από άσφαλτο, τα άνετα χαρακτηριστικά και η ενεργειακή τάξη σε διαδικασία υπαγωγής καθιστούν αυτό το διαμέρισμα μια ιδανική επιλογή. Η κωδικός ακινήτου είναι 11225 και μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.cityproperties.gr.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
134 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 2 ванные
этаж
2° этаж, с лифтом
другие характеристики
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 820 000
Энергоэффективность
год постройки
1960
отопление
Централизованное, на метане
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем