1/25

Отдельный дом на одну семью 150 m², Temeni, Aigio

Aigio
€ 350 000
5 помещения
150 m²
2 ванные
Нет Лифт
Погреб

Пометка

Объявление обновлено 04.09.2024
Описание

ID: 652553

Ανακαλύψτε αυτή την εκπληκτική μονοκατοικία προς πώληση στην Τέμενη Αίγιο Αχαΐας με τιμή 350.000€ (Αρ. αγγελίας 652553). Άλλο ένα όμορφο ακίνητο από την Mourtzouchos Real Estate. Αυτό το ακίνητο προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και βρίσκεται στην περιζήτητη περιοχή Τέμενης Αιγίου.
 
Εκτείνεται περίπου 150τμ σε ένα γενναιόδωρο οικόπεδο περίπου 2500τμ, αυτό το σχολαστικά κατασκευασμένο σπίτι χτίστηκε με τα υψηλότερα πρότυπα το 1995, όπως φαίνεται στις λεπτομέρειες που αποτυπώνονται στις φωτογραφίες της λίστας.
 
Αναπτυσσόμενη σε δύο επίπεδα, η κατοικία αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα και μπάνιο, μαζί με ένα επιπλέον WC. Η ευρύχωρη διάταξη επιτρέπει ευέλικτες ρυθμίσεις διαβίωσης, με δυνατότητα περαιτέρω προσαρμογής ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Μια αποθήκη προσθέτει άνεση στην ιδιοκτησία.
 
Απολαύστε την πανοραμική θέα στη θάλασσα από την άνεση του σπιτιού σας, ενώ ο καταπράσινος κήπος προσθέτει ηρεμία στο περιβάλλον. Στο εσωτερικό, κεραμικά πλακάκια κοσμούν τα δάπεδα, ενισχύοντας την αισθητική γοητεία των εσωτερικών χώρων.
 
Τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά αυτού του ακινήτου περιλαμβάνουν αυτόνομο σύστημα θέρμανσης που τροφοδοτείται από βενζίνη, κουφώματα αλουμινίου, τζάκι και σίτες, εξασφαλίζοντας άνεση στους κατοίκους.
 
Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική κατοικία που σας προσφέρει ζωή δίπλα στη θάλασσα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, αναφέροντας τον Αριθμό Καταχώρησης 652553, για να προγραμματίσουμε μια επίσκεψη και να εξασφαλίσουμε το σπίτι των ονείρων σας στην Τέμενη Αιγίου.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа
Этаж
Нулевой этаж
Лифт
Нет
Площадь
150 m²
Помещения
5
Спальни
3
Ванные
2
Меблировано
Нет
Балкон
Нет
Гараж, машиноместа
1 в общая парковка/гараж
Отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Другие характеристики
  • Камин
Информация о ценах
Цена
€ 350 000
Цена за м²
2 333 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    1995
  • Отопление

    Централизованное, на дизельном топливе
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+22 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΡΤΖΟΥΧΟΣ