Двухкомнатная квартира отличное состояние, первый этаж, Stavros, Agia Paraskevi

Agia Paraskevi
€ 250 000
3 помещений
103 m²
2 ванные
Этаж 1
Лифт
Балкон
Меблировано
Объявление обновлено 22.04.2024
Описание

ID: 10944

Προς Πώληση: Διαμέρισμα 103 τ.μ στην Αγία Παρασκευή, κατασκευής 1982 με πλήρη ανακαίνιση το 2021. Βρίσκεται στον 1ο όροφο (στο ύψος 2ου) και προσφέρεται πλήρως επιπλωμένο. Αυτή τη στιγμή είναι μισθωμένο με ενοίκιο 750 €/μήνα.

Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει WC, κλειστή κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι και τραπεζαρία. Το διαμέρισμα διαθέτει ασανσέρ, τεράστιες βεράντες περιμετρικά, πατάρι, πόρτα ασφαλείας, τέντες. Η θέρμανση είναι κεντρική πετρέλαιο, ενώ υπάρχουν και 4 κλιματιστικά. Υπάρχει ανοιχτή θέση στάθμευσης.

Η θέα από το διαμέρισμα είναι απεριόριστη, προς το βουνό. Η κατασκευή είναι μοντέρνα και έχει ανακαινιστεί πλήρως, βαμμένο, με δάπεδα από μάρμαρο και παρκέ. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια, θερμοδιακοπής και σίτες.

Η ενεργειακή κλάση είναι Δ. Η πρόσβαση γίνεται από άσφαλτο, το ρεύμα είναι νυχτερινό και τριφασικό. Είναι επιτρεπτά τα κατοικίδια, διαθέτει θυροτηλεόραση, είναι φωτεινό και ο προσανατολισμός του είναι βορειοδυτικός. Βρίσκεται σε επίπεδο κλίσης σε οικιστική ζώνη. Κωδικός ακινήτου: 10944. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.cityproperties.gr.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
103 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 2 ванные
этаж
1° этаж, с лифтом
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Меблировано
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 250 000
Энергоэффективность
год постройки
1982
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Энергетический класс
Δ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем