Двухкомнатная квартира отличное состояние, первый этаж, Glyfada - center, Glyfada

Glyfada
€ 2 400/месяц
3 помещений
140 m²
1 ванная
Этаж 1
Лифт
Балкон
Меблировано

Пометка

Объявление обновлено 28.08.2024
Описание

ID: 10548

Ενοικίαση, ανακαινισμένο και επιπλωμένο με μοντέρνα έπιπλα, αυτό το υπέροχο διαμέρισμα στο κέντρο της Γλυφάδας είναι ιδανικό για όσους αναζητούν άνεση και πολυτέλεια σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Αθήνας. Βρίσκεται στον 1 ο όροφο και έχει έκταση 140 τ.μ, με 2 υπνοδωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα μια οικογένεια ή ένα ζευγάρι.

Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με smart TV και ιντερνετ, καθώς και με όλες τις απαραίτητες συσκευές και ηλεκτρικές συσκευές. Επιπλέον, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από εστιατόρια και σούπερ μάρκετ, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν άνετη διαβίωση σε ένα ζωντανό αλλά συγχρόνως ήσυχο και ήρεμο περιβάλλον.

Οι εντυπωσιακές παροχές του διαμερίσματος περιλαμβάνουν κλειστή κουζίνα, 1 μπάνιο, σαλόνι, τραπεζαρία και αποθήκη. Επιπλέον, διαθέτει ασανσέρ, βεράντα και κήπο, που προσφέρουν μια ξεχωριστή θέα στην περιοχή. Η θέρμανση είναι αυτόνομη Φ/Α, διαθέτει Ηλιακό θερμοσίφωνα αλλά και Κλιματιστικά

Τύπος δαπέδων: Παρκέ, Πλακάκι, Κουφώματα: Αλουμινίου, Διπλά τζάμια, Ενεργειακή κλάση: Β+, Θέση: Προσόψεως, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ρεύμα: Νυχτερινό, Χαρακτηριστικά: Επιτρέπονται κατοικίδια.
Περιφραγμένο, Φωτεινό, Χωρίς κοινόχρηστα, Προσανατολισμός: Ανατολικός, Κλίση: Επίπεδο, Ζώνη: Οικιστική, κωδικός ακινήτου: 10548, www.cityproperties.gr
Характеристики
Типология
Квартира
Договор
Аренда
Этаж
1
Лифт
Да
Площадь
140 m²
Помещения
3
Спальни
2
Ванные
1
Меблировано
Да
Балкон
Да
Отопление
Централизованное, на метане
Другие характеристики
  • Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
  • Внешняя планировка
  • Железная дверь
Расходы
Цена
€ 2 400/месяц
залог
Неуказана
Энергоэффективность

Потребление энергии

B+

Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем