Трехкомнатная квартира отличное состояние, третий этаж, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - Lykavittos
€ 1 550 000
4 помещения
167 m²
3 ванных
Этаж 3
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 24.04.2024
Описание

ID: 10399

Στην καρδιά μιας εμπορικής ζώνης, σε γωνιακή θέση, βρίσκεται ένα υπέροχο διαμέρισμα επιφάνειας 167 τ.μ., που συνδυάζει το μοντέρνο στυλ με την άνεση της ανακαίνισης το 2020. Αυτό το διαμέρισμα, που βρίσκεται στον 3ο όροφο κατασκευής 1970, είναι ήδη μισθωμένο.

Το εσωτερικό περιλαμβάνει έναν λειτουργικό χώρο με κλειστή κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, και δύο υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων είναι master με δικό του μπάνιο. Υπάρχουν επίσης άλλα δύο μπάνια και ένα πατάρι που προσφέρει επιπλέον χώρο. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ασανσέρ για την άνετη πρόσβαση.

Οι παροχές περιλαμβάνουν θέρμανση με αυτόνομο φυσικό αέριο, κλιματιστικά, τζάκι, ενεργειακό τζάκι, συναγερμό, και βεράντα που προσφέρει καλή θέα. Τα πατώματα είναι από παρκέ, τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, και υπάρχουν ηλεκτρικά ρολά και σίτες.

Η ενεργειακή κλάση είναι Α+, ενισχύοντας την ενεργειακή απόδοση του ακινήτου. Η γωνιακή θέση προσφέρει φωτεινότητα, ενώ η περιφραγμένη προστασία και ο Νοτιοανατολικός προσανατολισμός είναι επιπλέον πλεονεκτήματα.

Η περιοχή είναι εμπορική και προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα και υπηρεσίες. Ο κωδικός ακινήτου είναι 10399, για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cityproperties.gr.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
167 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 3 ванных
этаж
3° этаж, с лифтом
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
ТВ система со спутниковой антенной
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 1 550 000
Энергоэффективность
год постройки
1970
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на метане
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем