Дуплекс 200 m², Dimokratias Sqr, Cholargos

Cholargos
€ 670 000
5+ помещения
200 m²
3+ ванные
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 24.04.2024
Описание

ID: 9156

Προς πώληση βρίσκεται ένα πολυτελές διαμέρισμα σε δύο επίπεδα στον Χολαργό, με εντυπωσιακή θέα προς τον όροφο του Υμηττού. Το διαμέρισμα εκτείνεται σε συνολικά 200 τ.μ και βρίσκεται στον 4ο και 5ο όροφο ενός μοντέρνου κτιρίου κατασκευής 2005.

Στον 4ο όροφο, θα βρείτε ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα master υπνοδωμάτιο, ένα WC και ένα τζάκι για ζεστές ατμόσφαιρες τις χειμερινές νύχτες. Επιπλέον, υπάρχουν βεράντες όπου μπορείτε να απολαύσετε τον φρέσκο αέρα.

Στον 5ο όροφο, υπάρχει ένας χώρος καθιστικού, ένα μικρό κουζινάκι, τρία υπνοδωμάτια και δύο λουτρά. Εκεί θα βρείτε επίσης μπάρμπεκιου και επιπλέον βεράντες με θέα προς τον Υμηττό, ιδανικές για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

Το διαμέρισμα διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός κλειστού πάρκινγκ, ενός γυμναστηρίου και ενός μικρού κουζινάκι στο ισόγειο. Τα δάπεδα είναι από δρύινο ξύλο και τα παράθυρα έχουν αλουμινένια κουφώματα και διπλά τζάμια για βέλτιστη μόνωση. Υπάρχει επίσης ενδοδαπέδια θέρμανση, κλιματισμός, ασανσέρ, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός και ηλιακός θερμοσίφωνας.

Το ακίνητο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, μόλις 500 μέτρα από το πάρκο Παπάγου και σε κοντινή απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το σταθμό του μετρό. Το κτίριο αποτελείται από συνολικά 4 ανεξάρτητες κατοικίες σε ένα οικόπεδο 340 τ.μ. Το ακίνητο είναι ελεύθερο και έτοιμο για να φιλοξενήσει τη νέα σας οικογένεια, προσφέροντας έναν υψηλό βαθμό άνεσης και πολυτέλειας.

Ζώνη: Οικιστική,

Κωδικός ακινήτου: 9156, www.cityproperties.gr
Характеристики
договор
Продажа
типология
Дуплекс
Площадь
200 m²
Помещения
5+ (4 спальни, 2 другие), 3+ ванных
этаж
4° этаж, с лифтом
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 670 000
Энергоэффективность
год постройки
2005
отопление
Автономное, на метане
Энергетический класс
Γ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем