1/19

Отдельный дом на одну семью 135 m², отличное состояние, Центр, Melivoia

Melivoia
€ 70 000
135 m²

Пометка

Объявление обновлено 05.08.2024
Описание

ID: EK-6554507

Προς πώληση εκπληκτική παραδοσιακή πέτρινη μονοκατοικία 2 επιπέδων με πανοραμική θέα βουνού & θάλασσας. Μία τοποθεσία που θα σας μαγέψει και ένα σπίτι αφιερωμένο στους λάτρεις της παράδοσης.
Η κατοικία είναι κατασκευασμένη το 1952 ενώ το 2014 δέχτηκε ανακαίνιση, με σεβασμό και μεράκι από τους ιδιοκτήτες, σε όλα τα διατηρητέα στοιχεία της κατοικίας.

Τα σημεία που την ξεχωρίζουν:

- Επένδυση με γνήσια πέτρα Κισσάβου
- Δρύινα κουφώματα καστανιάς
- Αμμοβολή εξωτερικά & εσωτερικά
- Κεραμοσκεπή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Novvesto Real Estate – Μεσιτικό Γραφείο Οδυσσέας Γραμμένος
E-mail: odg@novvesto.gr

◉ Κωδικός ακινήτου: MS-5004

Τοποθεσία

Η Μελίβοια είναι ένα ιδανικό μέρος για τις καλοκαιρινές διακοπές αλλά και για τους λάτρεις της φύσης όλο το χρόνο. Βρίσκεται στους πρόποδες του Κισσάβου, σε υψόμετρο 450 μ. και απέχει μόλις 8 χλμ. από τα πανέμορφα παράλια της περιοχής.

Λίγα Λόγια για τα παράλια του Δήμου Αγιάς:

Εκεί που οι παρυφές του Κισσάβου συναντώνται με τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, εκεί ακριβώς θα βρείτε τα μοναδικά σε ομορφιά παράλια του Δήμου Αγιάς, με 26 καθηλωτικές παραλίες. Μια ακτογραμμή μήκους 45 χλμ που ξεκινά από την παραλία του Μύλου Γλυμένη στα όρια με τον νομό Μαγνησίας και φτάνει μέχρι την παραλία Στρίτζου στο Δέλτα Πηνειού.

Μικροί κολπίσκοι αλλά και μεγάλες οργανωμένες & ελεύθερες αμμουδερές ακτές περιμένουν κάθε καλοκαίρι τους επισκέπτες τους για να τους αποκαλύψουν τις ομορφιές τους. Υποβρύχιες καταδύσεις σε ναυάγια της περιοχής είναι επίσης εφικτές σε όσους ενδιαφέρονται για μια ματιά κάτω από την επιφάνεια!

Η περιοχή εκτός από τον θαλάσσιο θησαυρό της διαθέτει και έναν πλούσιο, καταπράσινο ημιορεινό όγκο που μπορείτε να απολαύσετε μέσα από τα χαραγμένα μονοπάτια της περιοχής: Μονοπάτι Βελίκας – Μελίβοιας, Δάσος Πολυδενδρίου (εξοχικό κτήμα της τέως βασιλικής οικογένειας ) κ.ά.

Σημεία θρησκευτικού αλλά και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος έρχονται να συμπληρώσουν την μαγεία αυτού του, κατά πολλούς, ευλογημένου τόπου: Μονή Ιωάννου Θεολόγου, Μοναστήρι Αγίων Αναργύρων, Μοναστήρι Αγίου Παντελεήμονος, Κάστρο Βελίκας, Αρχαιολογικός χώρος Κάτω Πολυδενδρίου κ.ά.

Στην περιοχή μας δραστηριοποιείται και οργανωμένο γραφείο εξορμήσεων για αυτούς που αναζητούν την περιπέτεια και έχουν διάθεση να συνδυάσουν τις διακοπές τους με τα extreme sports για μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών όπως Canoe στο Δέλτα του Πηνειού, Canyoning στο Φαράγγι Καλυψούς, Zodiac Safari στις Σπηλιές Βένετου κ.ά.
Характеристики
Типология
Отдельный дом на одну семью
Договор
Продажа | Доходная недвижимость
Площадь
135 m²
Информация о ценах
Цена
€ 70 000
Цена за м²
519 €/m²
Энергоэффективность
  • Год постройки

    1952
  • Состояние

    Отличное / Отремонтированное
  • Энергетическая сертификация

    В ожидании сертификации
Откройте для себя каждый уголок объекта недвижимости
+16 фотографии
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем