Студия Κέντρο Θεσσαλονίκης, Исторический Центр, Салоники - Центр

Салоники - ЦентрΚέντρο Θεσσαλονίκης
€ 590/месяц
2 помещения
41 m²
1 ванная
Этаж 5
Лифт
Меблировано
Объявление обновлено 11.06.2024
Описание

ID: 936780

Studio/Γκαρσονιέρα Προς Ενοικίαση, όροφος: 5ος, στην περιοχή: Κέντρο Θεσσαλονίκης - Ιστορικό Κέντρο. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 41 τ.μ.. Αποτελείται από: 1 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α. Έχει κατασκευαστεί το 1974 και ανακαινίστηκε το 2022. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Ρεύμα, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, έχει κουφώματα Συνθετικά με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια, Laminate. Η κατάστασή του είναι: Ανακαινισμένο, Καταπληκτική, βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες, Πάρκο, Θάλασσα, Παραλία, Σχολείο, Πλατεία, Εκκλησία, Παιδικό σταθμό, Λαική αγορά, Super Market, Εμπορικό Κέντρο, Κέντρο Πόλης, Κέντρα διασκέδασης, Λιμάνι, Λευκός πύργος, Μουσείο, Πανεπιστήμιο. Το ακίνητο είναι Επιπλωμένο, Προσόψεως, Επί Λεωφόρου, Φωτεινό, είναι κατάλληλο για Φοιτητές και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ασανσέρ, Ηλεκτρ. Συσκευές, Πόρτα Ασφαλείας. Τιμή: €590.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Характеристики
договор
Аренда
типология
Квартира
Площадь
41 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 1 ванная
этаж
5° этаж, с лифтом
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Меблировано
Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
Расходы
Цена
€ 590/месяц
залог
Неуказана
Энергоэффективность
год постройки
1974
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, блок питания
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем