Двухкомнатная квартира Ναϊάδων, 45, Floisvos, Palaio Faliro

Palaio FaliroΝαϊάδων, 45
€ 950/месяц
3 помещений
105 m²
1 ванная
Этаж T
Балкон
Объявление обновлено 27.04.2024
Описание

ID: EK-6605161

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ για Κατοικία ή/και για Επαγγελματική Στέγη διαμέρισμα Προσόψεως, Υπερυψωμένο Ισόγειο, 105 τμ, στην καρδιά του Παλαιού Φαλήρου. Βρίσκεται στην οδό Ναϊάδων, μόλις λίγα βήματα από την τοπική γειτονιά που σφύζει από ζωή και παρέχει ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Κοντά σε συγκοινωνίες, λεωφορεία προς Αθήνα και Πειραιά καθώς και δύο σταθμούς τραμ, σχολεία και τοπικά καταστήματα, παρέχοντας ευκολία και άμεση πρόσβαση σε ό,τι χρειάζεστε. Επίσης, μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το γραφικό παραλιακό δρόμο, όπου μπορείτε να απολαύσετε χαλαρωτικούς περιπάτους και την αναζωογονητική θαλασσινή αύρα, τον καφέ σας στην πανέμορφη Μαρίνα Φλοίσβου και χαλαρό περπάτημα στο Πάρκο Φλοίσβου.
Πρόκειται για ένα φωτεινό, ευρύχωρο και καλά διαμορφωμένο υπερυψωμένο ισόγειο, περίπου 5 μέτρα από τον δρόμο, που παρέχει αίσθηση ασφάλειας και ιδιωτικότητας, κεντρικό στοιχείο του διαμερίσματος, πραγματικό στολίδι, ιδανικό για Kατοικία ή/και για Eπαγγελματική Στέγη Υπηρεσιών, όπως υγείας, νομικών, λογιστικών, κλπ.
Το διαμέρισμα περιλαμβάνει: α) μεγάλο ενιαίο χώρο τραπεζαρία και καθιστικό, κατάλληλο να φιλοξενήσει τις δεξιώσεις σας, να σας χαλαρώσει μετά από μια κουραστική μέρα, κλπ β) δύο άνετα υπνοδωμάτια που προσφέρουν ένα ήρεμο καταφύγιο, εγγυώμενα έναν ξεκούραστο και αναζωογονητικό ύπνο γ) ευρύχωρη κουζίνα, με επιπλέον βοηθητικό δωμάτιο, ιδανικά για οικογενειακές μαγειρικές δημιουργίες, δ) άνετο μπάνιο που συνδυάζει χαλάρωση και λειτουργικότητα, δημιουργώντας έναν προσωπικό χώρο ανανέωσης. Τέλος, ιδιωτική βεράντα, έναν μικρό παράδεισο, ιδανικό για να απολαύσετε τον πρωϊνό καφέ ή τον ήλιο ολημερίς.
Αυτό το διαμέρισμα δεν είναι απλά ένας χώρος ιδιωτικής ή/και επαγγελματικής στέγης αλλά μια πραγματική εμπειρία ζωής. Εδώ, η άνεση συναντά τη λειτουργικότητα, προσφέροντάς σας έναν υπέροχο χώρο για να απολαύσετε κάθε στιγμή. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα δικό σας!
Για περισσότερες πληροφορίες ή για ραντεβού, επικοινωνήστε με τον κ. Γιώργο στο +27824905555 (WhatsApp)
Характеристики
договор
Аренда
типология
Квартира
Площадь
105 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 1 ванная
этаж
Нулевой этаж
другие характеристики
Железная дверь
Балкон
Расходы
Цена
€ 950/месяц
плата за кондоминиум
€ 45/месяц
залог
Неуказана
Энергоэффективность
год постройки
1979
отопление
Автономное, на газу
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Собственник