Трехкомнатная квартира Μαρούσι, Amalieio Orfanotrofeio, Marousi

MarousiΜαρούσι
€ 395 000
4 помещения
100 m²
2 ванные
Этаж 1
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 28.04.2024
Описание

ID: 544448

ΜΑΡΟΥΣΙ - Διαμέρισμα 100τμ, 3 υ/δ, 1 master, 1ος (υπό κατασκευή), κατασκευή 2023, ενεργειακή κλάση Β, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια, αυτόνομη θέρμανση (φυσικό αέριο), μία κλειστή θέση parking, ήσυχο, διαμπερές, φωτεινό, αποθήκη, ηλιακός, θερμοπρόσοψη, τζάκι, βεράντες, ασανσέρ, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, τύπος δαπέδων ξύλο, πόρτα ασφαλείας, ενδοδαπέδια θέρμανση.
Μοντέρνο, υπό κατασκευή, διαμέρισμα στην όμορφη γειτονιά του Αμαλιείου Ορφανοτροφείου. Η περιοχή είναι εξαιρετική, πολύ κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό ΚΑΤ, το Άλσος Συγγρού και εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου, την αγορά, τα εστιατόρια και τους κινηματογράφους .Ο επενδυτικός χαρακτήρας, για μακροχρόνια ή βραχυχρόνια μίσθωση, ενισχύεται από την εγγύτητα σε πολυκαταστήματα, νοσοκομεία, σχολεία και πάρκα, Η ιδιοκατοίκηση στην περιοχή προσελκύει όλες τις ηλικίες καθώς προσφέρει τις ανέσεις της αστικής ζωής. Η περιοχή εξυπηρετείται από το σταθμό του Ηλεκτρικού ΚΑΤ και πλήθος λεωφορειακών γραμμών, την Λεωφόρο Κηφισίας και την Εθνική Οδό διευκολύνοντας την πρόσβαση προς το κέντρο και την έξοδο από την πόλη προς τα λιμάνια και αεροδρόμιο..
Τιμή €395.000 (κωδ. 544448) 2106458952 ΨΥΧΙΚΟ Email: marousi@novarealestate.gr | Web: www.novarealestate.gr. H διεύθυνση του ακινήτου είναι κατά προσέγγιση.
Характеристики
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
100 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 2 ванные
этаж
1° этаж, с лифтом
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 395 000
Энергоэффективность
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, напольное, на метане
Энергетический класс
B
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем